Láttátok azt a piros villogást?
Kb. 5-10 perce, Hatvanból nézve (Észak-Magyarország), dél, dél-nyugat felé egy kb. rizsszem nagyságúnak látszó piros egyhelyben álló és villogó/lángoló dolog volt az égen. Pár perc múlva eltűnt. Mérget veszek rá, hogy NEM repülő volt és meteor és csillag sem lehetett. Egy átlagos csillagnál kb. 3-4-szer nagyobbnak tűnt. Aki látta vagy tud róla valamit, az kérem írjon!
Köszönöm a válaszokat!
Kb. csillagok magasságában volt és láttam már diszkó fényt és az egyáltalán nem ilyen. Több éve lakok itt és még egyszer sem láttam ilyet.
Nem lehetett messzebb, mint Pest, de messzebb, mint mondjuk Gyöngyös. Kb. az északi sarkcsillaggal egymagasságban volt.
Én egyszer láttam valami ilyesmit, pont karácsony este.
Apámmal jártunk egyet a városban, és akkor láttam ilyen piros pöttyöt az égen. Nem mozdult, nem csinált semmit. Aztán egyszer nem néztünk oda, s amikor ismét odapillantottam volna, már nem láttam semmit.
Igazából mi sem tudtuk hogy mi is az, de nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget.
Jah, és ez valahol a Velencei tó környékén lehetett, vagy annál is északabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!