Lehet valamivel előidézni, hogy rémálmom legyen?
Na ez furcsa lesz...
A lényeg az, hogy legtöbbször, amikor rémálmom lesz, egy kronológiai sorrend szerint történő zombiapokalipszisben találom magam. Ott a kezdetek óta eltelt néhány év, de nem úgy, hogy egyik percben 12, a másikban pedig 16 vagyok, hanem tényleg úgy haladok, mintha a valóságban lennék. Anno amikor elkezdődött, az első álmomban végig a kezdet volt, ahogy kitört, aztán követte a következő 3 vagy 4 álmom. Jelentős személyiség átalakulás érezhető/látható. Ráadásul porszemre pontosan részletgazdagon, és ez még jóval azelőtt kezdődött, hogy egyáltalán megcsinálták a TWD-et, szóval ne fogja senki arra. De ebbe nem megyek most bele, mert senkit nem érdekel. Ha meg nem a zombikról álmodok rémeket, akkor másról, szintén részletgazdagon.
Szeretnék valamit kideríteni, ami jó hülyén hangzik, mert igazából magam sem tudom mi az pontosan.
A horrorfilmek nem válnak be, csak azt érném el, hogy lenne alvás előtt min gondolkoznom. Esetleg valamilyen inni-ennivaló? Senki ne ítéljen el amiért szeretném a megszokott rémálmomat látni. Akinek nem tetszik, nem ért velem egyet, elfogadom, csak kérem, ne adjon bunkón hangot ennek, mert én sem szoktam más kérdésénél azt tenni.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
menjél csajozni/pasizni, ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz
aztán amikor a csajod/pasid lelép,te meg full szerelmes leszel be, na az lesz ám az igazi rémálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!