Szerintem 10vagy 20év mulva már lehetséges lesz az idöutazás.
2018. márc. 24. 20:30
2/13 anonim válasza:
Ezotéria...
2018. márc. 24. 20:32
3/13 anonim válasza:
Ha lenne, mar most is lenne. Gondolj bele, ha vala feltalalnak akkor idovel tomegcikk lenne, barki szamara elerheto. Es lenne aki pl. ide jonne vissza es felepitene most egyet.
2018. márc. 24. 20:37
4/13 anonim válasza:
Kivéve a multiverzum elmélettel, amikor az időutazással új univerzum nyílik, még ha meg is ölöd a nagyapád.
...de hát ez játék a gondolatokkal. Nem lesz itt semmiféle időutazás.
2018. márc. 24. 20:39
5/13 anonim válasza:
Szerintem, ha bármikor feltalálják az időutazás, az azt jelenti, hogy egyben most is van időutazás.
Ha lehetne, iskolás koromba mennék vissza, hátha ki tudnék néhány hibát javítani
2018. márc. 24. 21:04
6/13 anonim válasza:
Nem tartom lehetségesnek az anyag időben való utaztatását. Ha ezt valaki feltalálná (de nem fogja) akkor tutira nem lenne elérhető senki számára addig amig nincs olyan nagy gebasz a földi létünkben, hogy ez az utolsó lehetőség. Elég lenne egy porszemet kivonni a múltból és lehet a mai modern világ soha nem születik meg.
2018. márc. 24. 23:29
7/13 anonim válasza:
Túl sok flasht néztél kérdező ;)
2018. márc. 24. 23:31
8/13 anonim válasza:
Az időben fizikálisan nem lehet utazni, csak gondolatban. Mivel idő nem létezik, azt az ember találta ki, hogy tudjon mihez viszonyítani. Az idő nem egy fonál amin oda vissza lehet mászkálni. A lineáris időelméletünk téves.
2018. márc. 25. 09:21
9/13 anonim válasza:
jó tegyük fel lesz. a kérdésre válaszoljunk szerintem.
bár ha lenne ilyen lehetőség azelején biztos drága lenne, és csak mint valami "szellem" úgy járhatnánk szerintem és nem avatkozhatnánk be semmibe.
Én az ókoba mennék szívesen Athénba a virágkorba.
2018. márc. 25. 09:25
10/13 anonim válasza:
Ha volna olyan, hogy időutazás, akkor csinálnék egy olyan visszautaztatót, ami az idő múlási sebességével utaztat visszafelé, és ettől kezdve egy helyben járnék az időben -
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!