Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Én leszek az aki felfogja...

Én leszek az aki felfogja találni az időutazást?

Figyelt kérdés

2018. márc. 24. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Onnan fogod megtudni, hogy előre mész az időben- megnézed te találtad e fel, és azzal, hogy előre mész az időben, biztos, hogy te találtad fel.
2018. márc. 26. 12:56
 12/16 anonim válasza:
Azt már feltalálták Kr. előtt 3219 nagyboldogasszony havának idusán 16 óra 43 perckor. Ha akkor éltél akkor lehettél Te is.
2018. márc. 27. 15:22
 13/16 Kriszti006 válasza:
Ha feltalálod, akkor adhatsz a pénzből amit érte kapsz :)
2018. márc. 27. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Én nagyon nem bánnám! Beültetném a masinába Orbánt és társait azzal a szöveggel, hogy száz évre előre megtudhatnák a lottószámokat, tőzsdeállást, stb. és ha visszajönnek, akkor minden nap csak ömleni fog a pénz legálisan.

Aztán előreugornak mondjuk 100 évet, és mekkora poén lenne, hogy kikötnek az űrben minden védőcucc nélkül, mert hát ugye a Föld forog a Nap körül. és mielőtt valaki azzal jön, hogy akkor egy teljes év múlva pont ugyanott kötne ki, és adtam én okostojás a szarnak egy pofont, hozzáteszem, hogy a Nap is mozog a galaxisban, így a Föld végül is nem is ellipszis, hanem minimum spirális-ellipszis pályán mozog.

Szóval a lényeg, hogy gyorsan megszabadulnánk az állattól. :D

Azért fontos, hogy működjön, és a tesztnél csak egy-két percet menj vissza, hogy meggyőződjön a valódiságról, de ez a csavar még ne bukjon ki! Aztán a cuccért meg elkérheted az össz vagyonát is, ami a haza megmentése mellett extra jutalom lenne. :D

2018. márc. 27. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, ott a pont, 4D gondolkodás. De az a barom tényleg ugrana a nagy lóvé reményében (+1 stadion 😁), aztán a nagy büdös semmiben találná magát, nna az vicces lenne 😎
2018. márc. 28. 07:58
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Meriday ezt írta nekem Privátban:

"Szerintem még te magad sem tudod értelmezi, amit írtál... de javíts ki ha tévedek :D"

Őszintén szólva meglep, mert elég világosan fogalmaztam, és rajta kívül szerintem mindenki értette, nem véletlenül pontoztatok 100%-ra.

De a gyengébbek kedvéért megpróbálom szájbarágósan elmagyarázni. A Föld forog a tengelye körül, forog a Nap körül, és maga, a Nap sem egy helyben áll, az is mozog. Az idő előrehaladtával nem lesz egyhamar ugyanott a Föld. Ha lenne egy időgép, akkor az időben eltolt tárgy, személy a kiindulási pontól jóval távolabbra kerül. Ennek a problémának a kezeléséhez egy teleportáló gépet is fel kell találni, ami kombinálva van az időgéppel, és alaposan - milliméterre pontosan kell kiszámítani, hogy hova is kell kerülni, és nem árt előtte körbenézni sem, hogy mit építettek oda, nem repül épp arra egy madár, hiszen kevesen vannak, akik egy eleven madarat akarnak a belükben tudni.

Szóval Meriday, ha szeretnéd feltalálni az időgépet, ilyen apróságokon is gondolkodj el, ezeket is építsed be a masinádba! :D

2018. ápr. 3. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!