Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan köztetek,...

Van itt olyan köztetek, akinek sikerül spontán együttműködnie az ún. természeti törvénnyel?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataid?
2018. márc. 18. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

'Spontán', tehát véletlenszerűen, nem akaratlagosan?

A természeti törvénnyel ha nem működsz együtt, ellene teszel, bizony, az eltapos.

2018. márc. 18. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:

A többség együttműködik vele.

Aki nem, az többnyire meghal.

2018. márc. 18. 20:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Valaki más esetleg?

2018. márc. 19. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok néven ismert, a természeti törvény is megfelelő név lehet, de inkább nevezzük lét-tudatnak, ami mindent egyben tart és mindent létrehozott. Mi természeti törvénynek nevezzük ebből a szemszögből vizsgálva, de nézzük meg a másik szemszögből is, a lét-tudat szemszögéből, tehát van egy létező tudatosság ami anyagtalan, de ahhoz hogy tapasztalni tudjon ez a tudatos anyagtalan, amit tekinthetünk úgy is hogy üres de tudatos, szóval teret kell létrehoznia az űrben, azaz anyagot kell létrehoznia hogy tapasztalni tudjon, és így létrejön az univerzum és minden ami létezik, persze az emberek is az evolúcióval. Aztán el kezdünk keresgélni hogy mi miért és hogyan működik, mert azt látjuk hogy ez egy tökéletes rendszer, de mi tartja össze az egészet, és ekkor különböző törvényeket figyelünk meg, fizika stb... de ez még mindig csak egy kis részlet az egészből ami mindent áthat és még mindig kifelé keresünk és újabb törvényeket akarunk felfedezni, miközben maga az ember is ebből a lét-tudatból van, csak nem vesszük észre, mert annyira leköt minket az anyagi világ a formáival, az élet értelme pedig csak annyi, hogy felébredjünk az anyagi testünkben is, szellemi anyagi mivoltunkra ébredjünk. Attól kezdve már nem kérdéses hogy mi a világ amiben élünk, de addig csak kifelé keresünk és különböző törvényeket tapasztalunk. Szóval a következő evolúciós ugrás az az lesz hogy felébredünk, kb olyan ez mint amikor álmodunk és akkor minden valós az álomban, képessek vagyunk kűzdeni az életünkért annyira valós, aztán felébredünk és látjuk hogy csak álom volt az amit annyira valóságosnak éltünk meg, de az igazság az hogy még egy ébredés vissza van, mégpedig a szellemi lényünk magára ébredése, és ha ez megtörténik akkor mondjuk úgy hogy a természet törvényeivel összhangban élünk már. A történelem során több beszámolót is feljegyeztek már erről a tapasztalásról, de többnyire az ilyen embereket őrültnek nézik, ha valaki mégis érzi a szíve mélyén a benne rejlő igazságot, az sem tud mit kezdeni egy ilyen történettel, mert nem a saját tapasztalata, aztán idővel egyre több ilyen tapasztalati megosztás lesz és a kétkedő is kénytelen lesz belátni hogy mi az igazság. Szóval kemény dió ezt emberi lényként felfogni, mert az ember az elkülönült egós lényként él most az evolúciós fejlődésben, még nem fedezte fel az egységet ami mindent áthat.
2018. márc. 20. 10:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves THX1.

Honnan van ez a tudásod az ún. természeti törvényről? Az együttműködéssel milyen tapasztalataid vannak?

2018. márc. 20. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer volt testen kívüli megtapasztalásom, egyszer 8 éves koromban egy halálközeli élményből kifolyólag, és most februárban egy percekig tartó testen kívüli tapasztalásom, de ez már elég komoly megértéssel társult, sok mindent megértettem belőle, azt mindenképpen hogy mi is az ember valójában, mert amikor kivűlről láttam a saját testem, akkor ráébredtem hogy AZ vagyok aki kivülről lát, nem pedig a test amivel életem során azonosultam, rengeteg dolog lezajlott még, hosszú lenne részletesen leírni, sok mindenre választ kaptam ezáltal, ez egy betekintés a valóságba, a történtek után kersesgélni kezdtem és kiderült hogy ez megvilágosodás/ébredés élmény, lényegében ráébredtem a szellemi valómra, igazi lényemre a lét-tudatra ami anyagtalan. A történtek utáni keresgélés közben pedig találtam egy könyvet is ami leírja az egész dolgot teljes egészében. Itt a könyv linkje:

[link]

2018. márc. 20. 21:47
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, THX1. A belinkelt könyvet meg fogom nézni.

A februári testelhagyásodat mi váltotta ki?

2018. márc. 21. 06:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Természeti törvények :

gravitáció

Energia megmaradás

impulzus megmaradás

pedület megmaradás

Mindíg együtt működünk velük.

2018. márc. 21. 09:27
 9/11 anonim ***** válasza:

A halálközeli élmények elég érdekesek, és már külön irodalma is van, de ha "természeti törvényként" említed, akkor nem sokat fogsz találni belőle.

"AZ vagyok aki kivülről lát, nem pedig a test amivel életem során azonosultam"

Ebben van valami.

Te tulajdonképpen az agyad vagy - a tested csak használod. Ha átültetnének egy másik testbe, azt egy idő múlva ugyanúgy megtanulnád használni, és legfeljebb a képességeid (pl. izmok) meg a kedélyállapotod (a belső elválasztású mirigyek miatt) változna, a személyiséged nem.

Ez nem ezoterikus kérdés, a tudomány is ismeri.

2018. márc. 21. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt két nagy koponya kifejti a lényeget, hogy mi az agy és mi a tudat és hogy milyen evolúciós lépés előtt áll az emberiség, a testen kívüli élményben pont azt tapasztalja meg az ember, hogy AZ vagy aki kivülről lát, és nem a test és az agy, de még csak nem az az élettörténetnyi gondolat halmaz amit tapasztaltál és tanultál és azonosultál vele mint személy, mint én, éppen ezért ébredés/megvilágosodás, mert ráébredsz a lét-tudatodra ami anyagtalan. Itt a videó, elég részletesen elmagyaráz mindent, szinte már gyermeki egyszerűséggel:

https://www.youtube.com/watch?v=670cmurDwHM&t=2006s

2018. márc. 21. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!