Miért nem találom a páromm? Miért nem talál meg?
Évek óta egyedülálló vagyok. Ez idő alatt randizgattam, járok szórakozni, emberek közé. Mégis állóvíz életem ezen területe.
33/N
Ha Deltára meg retro bulikba jársz, akkor az az oka. Oda nem járnak használható pasik.
Egyébként sok minden lehet. Nem írtál magadról. 30 fölött sajnos már nehezebb párt találni, és szerelem ide vagy oda, de bizony kell hozzá a kifejezetten jó megjelenés.
Egészséges életmód, sportos testalkat, csinos ruhák, szép frizura... és ez csak a külső.
Ami pedig minden korban számít, az a kisugárzásod és a személyiséged. Sokan járnak emberek közé, de attól még nem biztos, hogy szimpatikusak is az embereknek.
Lehet, hogy neked magasak az elvárásaid, de a férfiaknak is, főleg, akik már 30-40 között keresgélnek.
Mesélhetnél a randikról is, talán kiderülne pár sztoriból, hogy mi lehetett a baj.
Ja, hát én sem úgy értettem a csinosat, hogy járjon tűsarkú csizmában meg mélyen dekoltált felsőben, egy kiló sminkkel az arcán...
A sminkkel az a baj, hogy öregít. Mindegy, milyen smink, de öregít. A tizenévesek huszonévesnek néznek ki tőle, a harmincasok meg negyvennek... vagy ötvennek. Ezvan.
De attól még látszania kell, hogy ad magára és törődik magával. Tehát pl. (és már előre is elnézést mindenkitől, aki a szívére veszi) 60 kiló felesleggel meg fiúsra nyírt frizurával és pattanásos arccal jóval nehezebb megtalálni az igazit.
Jelenleg tényleg vàrom a sült galambot.
Szerettem volna én is úgy megismerkedni valakivel,ahogy általàban az emberek szoktak. Tök véletlen: a strandon, iskolàban, munkahelyen, buszon, vàróteremben vagy akàrhol.
Miutàn kiírtam a választ eldöntöttem. Nem erőltetem a témàt és be is jelentem a családomnak, hogy fel is adtam ezt az egészet és nem szeretnék minden csalàdi összejövetelnél magyaràzkodni.
Köszönöm a vàlaszokat.
Kapok pozitív visszajelzést. Àtlagos vagyok, àpolt.
Amúgy az elváràsaim: ápolt külső,talpraesett, tàjékozott, nem dohànyzó. Nem bírom elviselni, ha valaki non-stop a telefonja rabja. Sajnos ez népbetegség. A sztereotípiàkkal ellentétben a pénz, autó nem szàmít. Maximum annyi, hogy jól tudjon bànni a pénzzel, ami azt jelenti, hogy felesleges kiadásokat ne generàljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!