"hiszek abban,hogy mindenkinek megvan a pàrja valahol és nem kell ahhoz külső segítség, hogy megtalàlja."
Ezért.
Lehet, sőt valószinű, hogy a neked rendelt 'párod' is otthon ücsörög a fotelban és várja hercegnőjét.
.
"járok szórakozni, emberek közé"
Kéérdés, mi az a 'szórakozás'.
Szinházban, vagy a diszkóban hangos zenére táncikálás közben kicsi a valószinűsége a párra találásnak.
2018. márc. 10. 06:56
12/34 anonim válasza:
Lehet hogy túl nagyok az elvárásaid a leendő párral szemben és túlértékeled magad.
2018. márc. 10. 07:02
13/34 anonim válasza:
Szerencse kell , mint mindenhez
En elfogadtam , hogy nekem nincs es nem vagyok ketsegbeesett , nem akarok kapaszkodni senkibe , mert túl buszke vagyok
Onnan tudom h szerencse mert latok nagy dominans tatalanka, ápolatlan nöket , nagyon jókepu ferjekkel
Igaz, lehet h lefizetik a pasast , azaz annak megéri a kapcsolat , maskepp nem ertem miert hajt fejet egy nösteny gorillának egy jó pasi
2018. márc. 10. 07:53
14/34 A kérdező kommentje:
A "túl magasra teszed a mércét" olyan àltalànos vàlasz. A környezetem is a fejemhez vàgta. Miközben azt sem tudjàk, hogy milyen elváràsaim vannak.Nem hiszem, hogy túl magas a mércém, mivel elég reàlisan làtom a vilàgot és beleértve magamat is.
2018. márc. 10. 07:56
15/34 anonim válasza:
Légyszíves írjál már a 6-osnak, mi pedig menjünk na dolgunkra.
2018. márc. 10. 08:08
16/34 anonim válasza:
Szóval hiszel abban, hogy nem kell ehhez "külső segítség". Akkor még is hogy gondoltad, hol fogod megismerni a nagy ő-t?
Egyszer csak besétál hozzád a fehér lóval és közli, hogy itt vagyok?
Mivel nem ismerlek, azt nem tudhatom milyen elvárásaid vannak, de az egészen biztos, hogyha csak várod a sült galambot, ahelyett hogy adnál esélyt a herceg jelölteknek, nyilván sosem fogod megtalálni az igazit.
2018. márc. 10. 09:23
17/34 anonim válasza:
A hülyéje még nem tudja, hogy a párod. Lehet elbújt vagy túl szégyellős. Keresd tovább, meg fogod találni és nem lesz hová menekülnie.
2018. márc. 10. 11:06
18/34 anonim válasza:
Azért, mert a férfiak menekülnek a hozzád hasonló "jajj majd bevonzom életem párját" buta tyúkoktól. Még ha egyébként be is jönnél neki, akkor is lekoccol, mert ez nagyon creepy.
2018. márc. 10. 12:57
19/34 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz helyen keresed, lehet, hogy túl nagyok az igényeid, stb. Mondjuk, ez nem annyira ezotéria, mint inkább társkeresési probléma.
2018. márc. 10. 13:21
20/34 anonim válasza:
Én férfi vagyok és rég megtaláltuk egymást a feleségemmel, de sok olyan nővel találkoztam és dolgoztam együtt, akik magányosak maradtak. Az ok sokféle, de bizonyos törvényszerűségeket fel lehet ismerni. A férfiak menekülnek a feltűnően kisminkelt nőktől, miközben vannak (elsősorban vidékről Petre felszakadt) nők, akik azt hiszik, hogy a feltűnő megjelenés vonzza a férfiakat, pedig nagyon tévednek. Van aztán olyan, aki nem figyeli meg saját magát alaposan és ez a "figyelmetlenség" a megjelenést és ápoltságot hátrányosan befolyásolja, taszítóan hat (és ez lehet nagyon pici tényező). Emiatt érdemes egy alapos társkereső szolgáltatást igénybe venni, ahol az ellenkező neműek kritikai megjegyzéseit gyűjti a szolgáltatás és ezeket az érintett ügyfelek elé tárja (kellő diszkrécióval), azaz segíti az ügyfélnek kialakítani magáról az objektívabb tükörképet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!