Nem lehet, hogy egy SimEarth játék szenvedő alanyai vagyunk?
Figyelt kérdés
Már csak azt nem tudom, hogy földiek, -kívüliek, vagy más dimenzióbeliek játszanak velünk. Meg hogy jók, vagy rosszak. Szerintetek?#játék #SimEarth
2018. febr. 7. 23:41
1/15 Aty01 válasza:
Minden nézőpont kérdése. Minden bennünk felmerülő kérdésre a válasz is meg van mindenkinek saját magában, de ismered a mondást hülye kérdésre hülye válasz. Ja és az elöbb nem ítélkeztem. Remélem kielégítő választ kaptál, ha nem keress tovább magadban, mert csak ott találsz valós választ.
2/15 A kérdező kommentje:
Fatáziátlan, szűk látókörű, erős egójú emberek minősítik le mások kérdéseit. Akik azt képzelik, hogy a világ csak úgy működhet, ahogy ők képzelik, és ha valaki nem annak megfelelő kérdést tesz fel, akkor az a kérdés hülye, amire hülye választ illik adni.
2018. febr. 8. 10:49
3/15 anonim válasza:
Te a saját játékod szenvedő és szenvedést teremtő alanya vagy.
4/15 anonim válasza:
Igen. Be van bizonyítva tudományosan, hogy univerzumunk egy szimuláció. Mi a valóság? Talán akiket mi angyaloknak és démonoknak ismerünk ők hadakoznak egymással általunk
5/15 A kérdező kommentje:
#4, köszönöm! Végre egy nyitottságot, a tudomány legújabb eredményeinek ismeretét tükröző álláspont!
2018. febr. 8. 12:34
6/15 anonim válasza:
Csak veled játszanak és ki használnak viccet csinálnak belőled. Kigúnyolják a karaktered megerőszakolják és rápisilnek. Jó néhányan NPC-k vagyunk (hál'isten) részvétem!
7/15 A kérdező kommentje:
Azért az nagyon szomorú, hogy értelmes válasz, érvelés helyett gúnyolódással akarjátok kifigurázni a kérdést - mert cáfolni nem tudjátok. Ez a nagyfokú tudatlanság és kommunikációképtelenség jele.
2018. febr. 8. 18:33
8/15 anonim válasza:
Mert nem tévedsz.
"Te a saját játékod szenvedő és szenvedést teremtő alanya vagy."
9/15 anonim válasza:
Kuss legyen már! Csak nekem van igazam senki másnak!
10/15 anonim válasza:
De hát te egy kis trollocska vagy és még bőven van hova fejlődj. A csend szép szó de ne így fejezd ki mert azt fogják hinni, hogy növényekkel jársz vetélkedőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!