Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elérkeztem életem azon pontjáh...

Elérkeztem életem azon pontjához, hogy nem tudom, hova tovább, ti mit és kit ajánlanátok? (részletek lenn)

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy akinek volt ilyenben része, hogy nem tudta, hogy mit csináljon, milyen iskolát vagy munkahelyet stb... válasszon és nem utasítja el (teljesen) az ezotériát, milyen asztrológust, sorselemzést vagy auraelemzést vagy mit és kit tud esetleg ajánlani? Előre is köszi, (ha más nem egy próbát megér, azért nem olyan irgalmatlan több százezres összegről van szó ha egyszer megy az ember, bár biztos sokan vannak itt (is) szkeptikusok, akik most lehü.lyéznek stb.)

2018. febr. 5. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Az ilyen ezotériás hülyeségek helyett inkább hallgass a belső megérzésedre.
2018. febr. 5. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

"ezotériát"

Kamu, felejtős.

"asztrológust"

Kamu, felejtős.

"sorselemzést"

Kamu, felejtős.

"auraelemzést"

Kamu, felejtős.

Ha ilyenekre akarsz járkálni, inkább gyere hozzám. Lehúzni én is letudlak, és még mondok is neked valami szépet cserébe.

Az igazság az, hogy az életed kulcsa benned van, bármilyen közhelyesen is hangzik. És ezt a kulcsot csak te tudod használni.

Ha iránymutatásra vágysz, akkor megadom neked: vedd számba vágyaid, erősségeid, gyengeségeid, képességeid és jellemhibáid, ezek együttese elég pontos irányt tud mutatni neked. Mit szeretnél? Mire vágysz? Miben vagy jó? Miben vagy gyenge? Milyen képességeid vannak, amiket tudnál kamatoztatni? A módszer: papír+ceruza, a fenti kérdésekre írj válaszokat.

Ne gondold azt, hogy ez nem eléggé spirituális. Ilyen-olyan látókhoz meg jósokhoz való futkosás az, ami legjobb esetben is csak kerülőút lehet oda, ahova úgyis eljutnál (önmagadhoz). Mert az élet belőled indul ki, és beléd tér vissza.

2018. febr. 5. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Hajlandó vagyok segíteni.

Feltétele:

érdeklődd végig az általad felsoroltakat, mennyit kérnek tanácsaikért.

A felét utalod nekem, megy a lehető legjobb tanács!

2018. febr. 5. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
1-es, a belső megérzés is ezo-kategória... :)
2018. febr. 5. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan lepontozhattok, engem nem zavar. Az igazság akkor is az, hogy manapság az ezotériára/okkultizmusra egy olyan iparág épült fel, aminek köze nincs a "titkos tanokhoz". Ez az egész olyan messze került a gyökereitől, amilyen messze csak lehet. A jövőbelátók/auraelemzők/asztrológusok 99,99%-a kuruzsló, csak a pénzedre hajt, és pontosan akkora tehetsége van, mint egy átlagos akárkinek. Az egész iparág "Tihanyi Tamás ezotv" szinten van, és az összes ezós/spiritiszta arra épít, hogy ez nem egy empirikus tudomány, az eredményeiket úgysem lehet ellenőrizni, így azt állítanak, amit csak akarnak.

Én nem hülyézem le a kérdezőt, ha neki ez megér pár(tíz)ezer forintot, akkor csak menjen. Én tudom, hogy mindenkinek megvan az útja, és akinek azt rendelte a sors, hogy ide-oda forduljon tanácsadásért, az azt is fogja tenni, ha fene fenét eszik is. Aztán majd egy szép napon felébred, és rájön, hogy amit addig kívül keresett, az belül van :)

És akkor már nem fog ide-oda menni.

2018. febr. 5. 23:12
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, főleg a legutóbbinak, én sem akarok lehülyézni senkit, az a helyzet, hogy én a 2 "szélsőség" közt vagyok, mármint úgy értve, hogy nem vagyok teljesen szkeptikus ebben a témában de megszállott horószkóp és asztrológia hívő sem vagyok, de tavaly olvastam egy asztrológus könyvét, és benne volt a könyv végén az elérhetősége, hogy készít karmikus horószkóp elemzést írásban, a születési dátumom alapján, és bizony leírt olyan dolgokat így a múltamról, meg a jellememről, amiket nem írtam neki, és nincs fenn a facebookomon és máshol sem a neten, és leírta pontosan év szerint a nagyszülők halálát, testvéreim születését, satöbbi, amit elvileg nem tudhatott (hacsak nem egy jól képzett titkos ügynök volt) akárki akármit gondoljon most rólam nekem mindegy, de akkor is így volt, csak most ilyen konkrét dolgokban kéne és gondoltam hátha más is lenne

tehát mégegyszer, nem tudom bizonyítani, mint pl. a halál utáni létet sem, de én úgy gondolom, hogy lehet, hogy van benne igazság, de abban is igazatok van, hogy a belső megérzésre is talán érdemes lenne hallgatni

2018. febr. 5. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem. Szerintem érdemes lenne olyan emberek társaságában lenni, akik inspirálnak téged.
2018. febr. 7. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!