Olyan könyvet (vagyis nem csak könyvet, lentebb bővebben leírom) ajánlanátok e, ami az energiáról (csi) szól? Lentebb leírom, na.
Na szóval :D
Olyan könyvet keresek, ami a csi/ki/qi úgymond "bevételéről", beszívásáról" (tehát a testbe bejuttatásáról), áramoltatásáról szól.
Esetleg vannak benne konkrét gyakorlatok ezekre, vagy akármi... Hogy hogyan juthatunk ilyen csi energiához.
Ez az egyik része. Még az, hogy ha tudtok, legyetek szívesek még olyan ételeket, italokat, amelyek energiát adnak, juttatnak a szervezetünkbe (persze csak természetesen). És még arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan lehet serkenteni az agyműködést, hogy jobban "fogjon"/"vágjon" az agyunk, éberebbek legyünk. (Ezen belül gondolok ételekre, italokra, gyakorlatokra akár.)
Köszi! :D
Ami energiát juttat a szervezetbe:
- energiaital
- kávé
- fekete tea
- energiaszelet
Na, ezeknél azért kicsit bővebbet vártam :D
És a könyv témáról tudnátok valamit mondani ?
Minden étel, ital, amit szervezeted feldolgozni tud, energiát ad. Hiszen ez az élet feltétele. (Kivéve persze, ha valaki halálra zabálja magát.)
.
Közvetlen energia szervezetbe juttatása halált okozHAT!
Gondolj
- a villamosenergiára és a konnektorra;
- az ütközési energiára éa a kamionra;
- a mozgási energiára és a 10 emeletes épület tetejére;
- sorolni te is tudod tovább.
.
Az agyműködést a logikus gondolkodás fejlesztésével, tanulással lehet fokozni.
Ekkor viszont az a hited, ami kérdésed sugallja, megszünik.
Nem tudom, de remélem, hogy tudod, hogy nrm én töröltem ki.
Amúgy nrm lehrt, hogy azért, mert a "Red Bull" szót használtad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!