Mi van a halál után?
Figyelt kérdés
Nem annyira régen, meghalt a nagybácsim, és azutáni nap villogott reggel nekem a lámpa, úgy hogy alapból le volt kapcsolva. Ugyan ez volt a lányával, de neki leestek azok a tárgyak amiket tőle kapott, és egy idő után a lánya azt mondta hogy mostmár elég volt és akkor leesett a lámpa búrája. Aztmondta a lány, hogy álmában is kereste, hogy át akar neki adni valami nagyon fontos üzenetet, de a lány elfutott előle, mert megijedt. Lehet ez azért van, szörnyű halált halt? Lenne rá mód, hogy kapcsolatba lépjek vele? Lehet hogy sokan azt fogják hinni, hogy ez kamu, vagy hülyeség, de azokkal nem tudok mit kezdeni. Csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van ilyenkor, a halál után, hogyan tudnék kapcsolatba lépni vele, elbúcsúzni tőle. (Nagyon ritkán láttam őt)2018. febr. 4. 21:22
1/4 anonim válasza:
Ha nincs ehhez adottságod, vagy képességed kifejlődve akkor nehéz lesz. :(
3/4 anonim válasza:
Durva! Egyébként.fogalmam sincs,de nyugodjék békében!
4/4 anonim válasza:
"a halál után, hogyan tudnék kapcsolatba lépni vele, elbúcsúzni tőle"
Minden kultúrkör ismeri a halottsiratást-búcsúztatást, mely mind az eltávozott léleknek, mint az itt maradottaknak segítő. Imádkozzál, saját szavaiddal, és szavakkal - ha egyedül vagy, lehet hangosan is- búcsúzz el tőle, kérd hogy bocsásson meg, ha vétkeztél ellene és te is mondd el, hogy mindent megbocsátasz.
Nem tudjuk, hogy milyen úton van a lélek, aki a elhagyta a földi létet, de ez nem véletlenül alakult így évezredek óta a Föld minden táján. A hit szerint segíti a lélek további útján, ott ahol már nem fizikai törvények szerint haladunk majd, hanem metafizikai törvények szerint. A tibetiek a halott mellett teszik ezt, a tibeti halottas-könyv szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!