Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy lehetne...

Szerintetek hogy lehetne elérni azt, hogy aki nem hisz az ezotériában, az ne látogassa ezt a témakört?

Figyelt kérdés
Igazság szerint nem is velük az a baj (nyilván), hogy látogatják, hanem hogy nem tartják tiszteletben mások véleményét, bunkó dolgokat írnak, ráadásul ugyan azt folyton folyvást beírkálják (hogy hülyeség a horoszkóp, meg szellemek nincsenek, meg ilyenek).
2010. jún. 6. 16:35
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is akartam írni :D A Krisnások kismiskák ezekhez képest... Még azok se ilyen erőszakosak! Meg legalább nem bunkók, megalázók.
2010. jún. 6. 18:03
 22/47 anonim ***** válasza:
93%

Igen,megmagyarázzák,hogy mi miben ne higyjük,mert a végén nekünk lesz jó...Mármint akik hisznek az ilyen dolgokban.

Mert tényleg egy jó elfoglaltság,még ha nem is vesszük vérkomolyan. Olvasni is jó. Akiket meg nem érdekel azt csak sajnálni tudom,hogy van még olyan tah.ó,b.unkó,hogy idejön kioktatni, meg hülye kommenteket ír. Nem mindegy NEKTEK ,hogy mi miben hiszünk?! legalább mi tudunk gondolkodni, nem úgy mint a többi ma.jom sznob.Mert az..csak okoskodni tud,mindent megmagyaráz ami nem normális. A megmagyarázhatalanra is van magyarázat,csak nem biztos,hogy azt meg lehet magyarázni egyszerű emberi elmével...Persze aki nem élt át semmi ilyet, az könnyen beszél, az mondhatja egy olyannak aki már pl látott ufot,vagy szellemet... Úgy sem fogja meggyőzni őt semmivel.

Ez esetben igaz az,hogy Hiszem ha látom. De ha eddig nem láttál semmit, akkor nem érdemes ezzel foglalkoznod!Tényleg akkor minek olvasgatod az ezotéria témakört,ha nem is hiszel benne és nem is szeretnél látni?

Mi a francért kell idejönni?Nem érdekel,akkor MÉSSZ TOVÁBB:EZ miért nem ilyen egyszerű??!Ja bocs, gondolkodni nehéz ezért a legtöbben ítélnek.

2010. jún. 6. 18:03
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

azért kattintanak ide mert frusztráltak, szar az életük, unalmas, nincs más dolguk vasárnap délután, így hát belekötnek másba, hogy magukkal elhitessék, hogy ők milyen okosak és hasznos tagjai a társadalomnak, mert ha ezt nem tennék, akkor előbb utóbb bevillanna nekik, milyen üres az életük, és azt csak kemény munkával lehet helyrehozni, ezért inkább visszasüllyednek a kis szar világukba és önámítanak.

Ezért igazából nem idegeskedni kéne az ilyen embereken, hanem sajnálni, szánni őket, mert segíteni úgysem lehet rajtuk, hisz ők maguk sem akarnak magukon :)

És ezt sem fogják megérteni amit írtam, mert annyira le vannak síkulva.....

2010. jún. 6. 18:07
 24/47 anonim ***** válasza:
19%

"De senki nem VÉLEMÉNYEKRE kíváncsi, hanem válaszokra. Természetesen egy olyan kérdésnél, hogy pl "Szerinted léteznek szellemek?" vagy "Hiszel a horoszkópban" mindkét fél véleménye teljesen egyenértékű."

Ja. Egyenértékű. Csak ha valaki leírja miért hülyeség, hogy léteznek szellemek, meg hogy a jóslás csak humbug, és az tulajdonképpen tökéletes válasz is, akkor el van küldve délre. Onnantól kezve ez a kategória egy külön humor rovat számomra.

2010. jún. 6. 18:14
 25/47 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan azért kattintanak ide, mert azt szeretnék megértetni veletek, hogy a legtöbb ezotériával foglalkozó "szakember" csaló, akik csak az ezo-fanatikusok pénzét akarják kicsalni. Persze ez azért milyen önzetlen lenne már, nem? Ezzel együtt azt is szeretnék elérni, hogy végre egyszer ki legyen mondva, hogy "igen, igazad van". Legalábbis én így vagyok vele, annak ellenére, hogy el tudok szórakozni az ezotériával, vannak kártyáim, álomfejtős könyvem, de ennél tovább nem megyek, és nem ez határozza meg az életemet.

Csakhát a hülye kérdések irritálóak és az ember próbál segíteni, még ha ez néha erőszakos térítésnek is hat.

2010. jún. 6. 18:15
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, az ezotériában sok a kókler, nehéz valóban "működő" dolgokra találni.

Próbáljátok figyelmen kívül hagyni a beszólogatókat, mást úgyse tehettek. Olyan dolgokba is belepofáznak, amiről semmi fogalmuk. Hiába, az ember gyarló népség.

2010. jún. 6. 18:32
 27/47 A kérdező kommentje:
Hát oké :) Akkor megpróbálok én is nem foglalkozni velük, meg sajnálni őket. Mert tényleg ez lehet az igazság, csak maguknak akarják bizonygatni, hogy ők ilyen okosak meg olyan okosak, közbe meg simán erőszakosak, bunkók és szűklátókörűek :S
2010. jún. 6. 18:52
 28/47 anonim ***** válasza:
25%

egyetértek

nektek kéne észhez térnetek inkább, de látom még a kritikát sem bírjátok, innen látszik h a józan ész még csak nyomokban sincs meg ...

2010. jún. 6. 18:54
 29/47 anonim ***** válasza:
82%
Szigorúbb moderálással. Ez viszont az oldal szerkesztőinek döntése. Valamit valamiért
2010. jún. 6. 19:17
 30/47 anonim ***** válasza:
74%
én nagyon örülök az ezotéria rovatnak, de mikor valaki írja hogy homályosan vagy sötét foltokat lát, "lehet-e szellem"( A vitamin hiány ) vagy mozgott a függönye, "lehet-e szellem", muszáj beírnom az igazságot.
2010. jún. 6. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!