Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 1,5 éves kisfiam megijed, ha...

1,5 éves kisfiam megijed, ha köhögök és egy pontra nézve sír, mi lehet?

Figyelt kérdés
Születése óta sír, ha krákogunk vagy köhögünk, de ahogy nőtt, úgy bővültek a reakciói. Ma pl félrenyeltem, köhögtem, és az addig jókedvű fiam egyből hozzám rohant, h vegyem fel, sírt és a bejárati ajtó felé nézett ijedten. Egy ideje mindig az ajtó felé néz ijedt tekintettel, ha csak krákogunk egyet. Páromnál is így viselkedik, nem csak nálam. Sokszor ilyenkor el is bújik vhová és onnan néz ijedten az ajtó felé, majd sír. Idővel megnyugszik, de a következő köhögésnél újra kezdődik.

2018. jan. 10. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Sztem fel a kohogestol. Sztem azzal imitalja hogy valami be akar jonni xd.

6Eves korukig (kb) nem tudnak gondolkodni. (Azutan mar felelem lesz ha no) de nem tudja mivel azonositani a hangot sztem.

2018. jan. 10. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen!
2018. jan. 10. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Valószínüleg az ajtó is adott ki valamikor hasonló hangot (valaki kopogott, zörgött, amikor be akart jönni, vagy a kulcsnyitásra emlékezteti), kisgyerekeknél gyakori, hogy több dolog összekapcsolódik a fejükben.

De azt nem tudom, ezt miért az ezotériába tetted, amikor egyáltalán nincs szó semmi ilyesmiröl!

2018. jan. 10. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Szellemet lát :D
2018. jan. 10. 18:01
 5/9 anonim válasza:
Szerintem egy banyát làt olyankor benned aki az egyik mesebil egy biszorkány!
2018. jan. 10. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Ezt miért kell az ezotéria rovatba? Szerencsétlen kisgyerek...
2018. jan. 10. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy egyszer megijesztette egy hirtelen ajtócsapódás, és azóta az ajtó jut eszébe a hirtelen zajokról. Nem kell mindenhová kísértetet képzelni.
2018. jan. 10. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ez abszolút nem normális félelmen alapuló reakció,lehet ez egy előző életbeli trauma is, pl. ha közeli hozzátartozó betegsége folytán rá kellett törni az ajtót,így hozta magával a beidegződést...ha nem akartok várni vele amíg nagyobb lesz és megérti,akkor lehet őt szembesíteni ilyenkor a bejárati ajtóba vinni ölben és együtt körülnézni (nincs ott senki) esetleg lassan feloldani benne a gubancot,krákogásból dünnyögésbe játékos dalocskákba...
2018. febr. 10. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Mizofónia is lehet, az ajtót pedig azért nézi, mert el akarja hagyni a helyiséget, ahol az irritáló hangot hallja.

Nekem pl kisgyerek koromban (5-6 évesen) volt egy hang, amit ha meghallottam, dühös lettem, de pont ezért, mert "milyen cukin reagál a gyerek" gyakran direkt csinálták folyamatosan és nevettek amikor dühkitörésem lett, sírtam, sikítottam, elszaladtam. Akkor én is vagy kirohantam a lakásból vagy, ha lakáson kívül voltunk, elrohantam valami random helyre.

Kinőttem annak a hangnak a gyűlöletéből, aztán volt másik hang amit gyűlöltem (azt már titkoltam), abból is kinőttem és most pedig nagyon sok hang idegesít. Ezt már titokban tartom mind, okulva a kiskori emlékeimből.

Mondjuk megint más, hogy egy egylégterű irodában dolgozok több emberrel és a 75 %-uk okozza a hangok valamelyikét (az egyik ezt csinálja, a másik azt, a harmadik amazt, stb), ami mindig dühöt vált ki belőlem, de vannak módszereim, hogy továbbra is megtartsam a titkom, de ne is őrüljek meg a zajoktól; leginkább füldugó vagy fülbecuppanós fülhallgató, ami tompítja a zajokat.

2018. dec. 7. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!