Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki van a lakásba?

Valaki van a lakásba?

Figyelt kérdés
Előre tisztâzom, hogy én egyâltalân nem hiszek az ilyen dolgokba de most peparágtam. Néha furcsa női parfüm illatot érzek a szobámba, állandóan olyan érzésem van mintha valai figyelne és mintha apránként huzat is lenne. Bekapcsoltam a telómon a kamerát és vilâgos fények cikáznak jobbra-balra az ágyak jobb oldalân. Azóta zseblâmpa mellett sem tudom elaludni azért jöttem ide. Mit csináljak, akar valamit, bántani fog ? Mondom én nem hiszek ezekben de olyan érzésem van, hogy ez nem véletlen és most vagyok először belátása az ilyentől. UI.: Pár hete a rádió is bekapcsolt de azt is a véletlenre bíztam.
2018. jan. 6. 00:30
 1/8 A kérdező kommentje:

belátása-beparázva

Bocsi a többi miatt is csak néha átírja a telóm.

2018. jan. 6. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne félj, senki nem bánthat:)

Szép álmokat!

2018. jan. 6. 00:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem csak képzelődsz. Nem volt valami "felkavaró" film-, vagy könyv élményed?
2018. jan. 6. 01:21
 4/8 anonim ***** válasza:
csak én voltam nyugi
2018. jan. 6. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:

"peparágtam" = beparáztam

"a véletlenre bíztam" = a véletlennek tulajdonítotam

2018. jan. 6. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen
2018. jan. 6. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne félj!

Fogadd el az ilyen dolgokat, úgysem bánthatnak csak fogadd el, valszeg a szobád tele van egy csomó szellemmel, kitudja :D

Én mindig érzem, hogy van valaki velem együtt, de már nem érdekel, mindig leesik minden, amihez hozzá se értem, de ez már teljesen normális.

Azok után amiket még jóval ezek előtt átéltem annál már nem lehet parásabb:D

2018. jan. 6. 23:28
 8/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hülyeség amit mondasz és tapasztalsz ugyanis én is jártam már így nem is egyszer,meg ennél bonyolultabb dolgok is történtek már ilyen miatt és konkrétan tudtam bizonyítani a családnak ők meg levoltak sokkolva.Ha gondolod írj privát üzenetet és válaszolok a kérdéseidre(többször élményeim is vannak,jó és rossz egyaránt),mert sok ember hülyének nézi az olyat aki ilyesmiről beszél,komoly választ ritkán kapsz itt ilyen témában...
2018. jan. 7. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!