Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tudtok Mardukról saját...

Mit tudtok Mardukról saját magatoktól elmondani?

Figyelt kérdés
Nem összekeverendő a black metal együttessel,az istenségről kérdezem,kinek mi jut eszébe róla,ki mit hallott.Most az emberek saját véleményét várom,olyat,ami nincs leírva itt a neten,ne linkeljetek,azt én is tudnék,egyszerűen mit tudtok,hallottatok róla,arra vagyok kíváncsi..
2010. jún. 4. 12:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem azért mert menő! 25 éves vagyok, nálam már kiment a menősködés a divatból.16 éves korom óta kerget a neve!A leg hihetetlenebb szituációkban!Lehet, hogy nem voltam egyszerű lány, de egyik érdekes alkalommal egy füzetbe írogattam, ami eszembe jutott, sztem ez rendben van egy 16 évestől, benne volt Marduk, Tiamat,bár Thamath írással, mégis rendkívül hasonlatos, ha kimondjuk.Tudtam, hogy van egy ilyen együttes is, de úgy gondoltam (mivel nem tudtam, lehet ez egy név is, mert mintha neveket írtam voln, kicsit homályos.Lényeg a lényeg, ami hihetetlen, hogy egy ismerősöm, elolvasta, és hebegett habogott, hogy én előző életemben mi voltam, és hogy kezdek felébredni, és a felmenőimet írtam le 5 oszlop, 5 sorba.Aha persze!Gondoltam, és lesajnáltam szegényt, hogy ennyi hülyeséget, meg biztos csak ezzel akar inponálni.Ment tovább az élet.fél év se telt bele talán, amikor estire mentem, mert az érettségit jobbszerettem volna mint a szakmát.Megismertem egy lányt, akivel elkezdtem beszélgetni, hogy bizony elég furán érzem magam, nem tudok aludni, furcsákat álmodom, érzékeny vagyok a zajokra, és csak úgy elkezdek sírni,és hogy eezért anyámék elvisznek pszichológushoz.Errefel legnagyobb megdöbbenésemre elkezdett ő is hebegni habogni mindenféle ósumér vacakról,meg hogy a keresett előző életbeli leszármazottja vagyok, a 14. jajj,gondoltam magamban, na ez is kezdi, rögtön meg is kérdeztem,ismeri e az illetőt (akivel ugyanerről beszéltem) de nem ismerte, és mondta következő szünetben hoz valamit.Alig vártam, nem tagadom, érdekel a természetfeletti, de nem veszek be mindent,nem vagyok annyira suta, akkor sem voltam.Ami ezek után történt, megrázott.Az iskolaudvaron átnyujtott egy papírt, amire három név volt ráírva,mondván ők a felmenőid: Tiamat (ebben az írásmódban) Marduk, meg még egy név, amire nem emlékszem, ha a fene fenét eszik se.(hogy hogy lehet három felmenőm, azt nem értettem akkor sem, de mondott valamit, hogy akkoriban más volt (ezt sem értem)Ezek után lezuhantam a lépcsőre és iszonyúan elkeztem sírni.Este hazamentem, és a szőnyeg alól kivettem a füzetet, a három név ott volt a harmadik valami Avrident, vagy nemtom, valami A-betűs volt, és nem is tértem magamhoz egy darabig.Pszichiáterhez vittek, állítólag pánikbetegség, rivotril, zoloft, seropram, minden szart beszedettek velem, hurrá.Kinézetre mint a zombi jártam-keltem, napokra nem emlékszem, majd abbahagytam magamtól, ez vissza is ütött, és aztán a rexetin teljesen meggyógyított (lekopogom)Évek teltek, mikor egyszecsak egyik barátom felhív telefonon: Szia!Mit tudsz Mardukról? A hideg kirázott, leordítottam a fejét (a sztorit amúgy nem meséltem el, csak a páromnak)Mondom, mit kéne tudnom?Miért pont engem kérdezel??Hogy jutottam ezzel eszedbe?Erre annyi választ kaptam, hogy mikor Mardukról olvasott valamit, eszébe jutottam, hogy megkérdezze, de mondom miért, hiszen soha semmi ilyesmivel nem foglalkoztam, és erre meg nem tudott válaszolni, hiába kérdezgettem, azt mondja csak úgy, és elmeséltem neki a sztorimat, de nem ez volt az egyetlen eset, mindíg valahogy megjelent, volt pl Egy srác, aki szerelmes lett belém, később kiderült Marduk a beceneve!Ilyenek vannak folyton velem, és mikor ezt a kérdést kiírtam, akkor is épp egy ilyen Mardukos dolog történt, amitől már betelt a pohár!!Azért érdekelne, hogy van e valami értelme ennek, vannak e mások is így vele, vagy más istenséggel, vagy miszösszel, mert nem értem az egészet!!És méghogy menő, utána olvastam róla hogy ki Marduk, nem pedig előtte, hogy tinilányként szárnyrakéljek.Akkoriban ugyanis még azt se tudtam eszik e vagy isszák az internetet, könyvtárba meg nem mentem.Töriórán meg nem figyeltem, vagy fogalmam sincs, hogy kerülte el a figyelmemet..Szóval ez történt, az ilyesmik miatt adom meg néhány ezo dolognak a lehetőségét is, hogy létezhet.Ettől nem vagyok szkeptikus, bár ez az én saját utam, de elég ilyesztő, nem vagyok paranoiás, de folyton megjelenik az életemben!Hallottam a Nibiru sztorit is, nahát!Nem is velem történne, ha nem abban is a Mardukot olvastam volna!(még nem vagyok azért biztos, hogy létezik a Nibiru)Ez akkor is megadta a lökést.Azért ne nézzetek nem normálisnak, kérlek, én csak egy ilyen dolgot éltem átt, várom, hogy mik ezek a jelek?!??
2011. jún. 8. 13:00
 12/15 A kérdező kommentje:
És még valami!Én eléggé pozitív beállítottságú vagyok, nem bántok senkit, még az állatok husát sem eszem meg mostanában, mert sajnálom, szal nem vagyok se gonosz, se semmi negatív!Még vallásom sincs, mielőtt szektásoznának..
2011. jún. 8. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:

szia!

a következő a saját véleményem:

velem is elő szokott fordulni, hogy valami "üldöz"/többször előjön, mint azt a statisztika mondaná/valahogy néha furcsán rácsodálkozom dolgokra (pl. utazás előtt, pakolás során: lehet, hogy erre szükségem lesz? - és általában szükségem is lesz rá, de nagyonnem olyan szituációban, amit előre el tudtam volna képzelni). szerintem azért történnek meg ezek a dolgok, hogy felhívják a figyelmedet arra, ami a saját utad következő lépése lesz!

(ezzel kapcsolatos izgalmas regény "A mennyei prófécia" - még akkor is, ha nem kell hinni benne ;) )

az előző életekről az a véleményem, hogy a múlt elmúlt. ha a _mostani_ életedben szükséged van dolgokra, akkor azok a megfelelő időben megjönnek/megjelennek/felhívják a figyelmedet valahogy. ha mégis kell valami az előző életedből (persze ha létezik egyáltalán), akkor az is ugyanígy elő fog jönni, tehát szerintem fölösleges azzal foglalkozni, hogy koldus voltam-e 300/3000/30000 éve, vagy király, mert ez ugyanolyan dolog, mint az internet: elveszi az idődet azelől, amit valóban meg kéne csinálnod.

én a helyedben a következőt tenném: higgadtan végiggondolnám, hogy ezek a Marduk-os dolgok hogy és milyen körülmények között jöttek elő. mi közös van ezekben a dolgokban? ezután sokat olvasnék Mardukról (én pl. regényes formában, mert szeretem az izgalmas történeteket) és megnézném, hogy tényleg ki volt, milyen élete volt (akár ember, akár isten), de egy a fontos: ezután/közben folyamatosan figyelném magam, hogy mit szólok ehhez: nekem szól Marduk, hát reagáljak rá - úgy, ahogy az _nekem_ a legjobb és akkor arra fog vinni az utam, ahogy az nekem a legjobb ;)

(röviden: Marduk-os információkkal sok-sok önvizsgálat :) )

2011. jún. 10. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Marduk: EN.KI az ősi kultúrhérosz fia

En.KI az "ős-vízöntő"

Mar-Duku

ősi történet, mely talán mai világunkat is meghatározza

-minden út Rómába vezet?

-NEM

-minden út az ősi Sumérba vezet

Marduk: MRDK

En.KI : ő is egy érdekes alak... sőt ... fontos alak (!!!)

ne gyertek elő közhelyekkel (azokat a rábeszélőgéptől kaptátok)

inkább kezdjetek el gondolkozni (!!!)

2012. aug. 22. 02:02
 15/15 A kérdező kommentje:
talán nem csoda, ha ráadásul vízöntő jegyben születtem? :D
2012. nov. 2. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!