Mit tudtok Mardukról saját magatoktól elmondani?
szia!
a következő a saját véleményem:
velem is elő szokott fordulni, hogy valami "üldöz"/többször előjön, mint azt a statisztika mondaná/valahogy néha furcsán rácsodálkozom dolgokra (pl. utazás előtt, pakolás során: lehet, hogy erre szükségem lesz? - és általában szükségem is lesz rá, de nagyonnem olyan szituációban, amit előre el tudtam volna képzelni). szerintem azért történnek meg ezek a dolgok, hogy felhívják a figyelmedet arra, ami a saját utad következő lépése lesz!
(ezzel kapcsolatos izgalmas regény "A mennyei prófécia" - még akkor is, ha nem kell hinni benne ;) )
az előző életekről az a véleményem, hogy a múlt elmúlt. ha a _mostani_ életedben szükséged van dolgokra, akkor azok a megfelelő időben megjönnek/megjelennek/felhívják a figyelmedet valahogy. ha mégis kell valami az előző életedből (persze ha létezik egyáltalán), akkor az is ugyanígy elő fog jönni, tehát szerintem fölösleges azzal foglalkozni, hogy koldus voltam-e 300/3000/30000 éve, vagy király, mert ez ugyanolyan dolog, mint az internet: elveszi az idődet azelől, amit valóban meg kéne csinálnod.
én a helyedben a következőt tenném: higgadtan végiggondolnám, hogy ezek a Marduk-os dolgok hogy és milyen körülmények között jöttek elő. mi közös van ezekben a dolgokban? ezután sokat olvasnék Mardukról (én pl. regényes formában, mert szeretem az izgalmas történeteket) és megnézném, hogy tényleg ki volt, milyen élete volt (akár ember, akár isten), de egy a fontos: ezután/közben folyamatosan figyelném magam, hogy mit szólok ehhez: nekem szól Marduk, hát reagáljak rá - úgy, ahogy az _nekem_ a legjobb és akkor arra fog vinni az utam, ahogy az nekem a legjobb ;)
(röviden: Marduk-os információkkal sok-sok önvizsgálat :) )
Marduk: EN.KI az ősi kultúrhérosz fia
En.KI az "ős-vízöntő"
Mar-Duku
ősi történet, mely talán mai világunkat is meghatározza
-minden út Rómába vezet?
-NEM
-minden út az ősi Sumérba vezet
Marduk: MRDK
En.KI : ő is egy érdekes alak... sőt ... fontos alak (!!!)
ne gyertek elő közhelyekkel (azokat a rábeszélőgéptől kaptátok)
inkább kezdjetek el gondolkozni (!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!