Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudom, volt már a kérdés de:...

Tudom, volt már a kérdés de: Mit gondolsz a halálról?

Figyelt kérdés

Szóval:

-újjászületsz, de nem emlékszel az előző életedre.

-meghalsz és kész, nem érzékelsz semmit. ennyi volt.

-szellemként itt ragadsz, vagy tovább mész egy szebb helyre.

És félsz a haláltól?

Én igen. Vagyis... reménykedem, hogy nem szűnök meg végleg. De nem értem ezt a dolgot. Tanulsz, okos leszel, megszeretnek és te is másokat, aztán egyszer csak vége.Akkor minek születünk meg? Persze jó, élvezni kell az élet minden pillanatát, de amikor vége...? Mi lesz?

Meg tudsz barátkozni, az eltávozás gondolatával?

2010. jún. 3. 22:59
1 2
 11/19 anonim válasza:

Én is félek a haláltól. Az h mi is fog történni az majd kiderül...de talán számunkra a legjobb az lenne ha továbbmennénk valahova amit akár nevezhetünk mennynek és pokolnak. Ott bevárni szeretteinket lenne jó. De itt ragadni és bolyongani az élők között fájdalmas lenne. Látni ahogy szenvednek miattunk...borzalmas lenne. Arról nem is beszélve h úgy hiányoznának h közbe lehet h ottállunk mellettük.

Reinkarnáció: Nem hiszek benne és nem is akarok. Ha csak belegondolok sajog a szívem.

Az h a halálal végleg vége nincs kizárva. Ahogy a többi se. Ha már nem mehetünk tovább talán ez lenne a legjobb.

2010. jún. 4. 00:38
 12/19 anonim ***** válasza:

ha elalszol, akkor sem látod mi van körülötted. Ha felébredsz, egy darabig nem tudod mi van körülötted.

A halál is inkább az elalváshoz hasonlítható. Az itteni emlékeidet nem viszed tovább magaddal a túlvilágra, valamint a túlvilági emlékeidet nem tudod behozni ebbe a testedbe, amikor megszületsz.

2010. jún. 4. 00:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Voltam már odaát, de visszajöttem,még dolgom van itt. Minden szép volt és nyugalom, végre az agyam és vele a testem teljes nyugalomban volt. Nem akartam visszajönni, mert ott minden,de minden átértékelődött. Nem hittem el, amikor visszajöttem még küzdelem vár rám mint előtte. Jobb lett volna örökre ott maradni.
2010. jún. 4. 00:55
 14/19 anonim válasza:
szerintem a reinkarnacio azert nem lehetseges, mert szaporodnak az elolenyek. Akko uj lelkek is kell hogy szulessenek. Nem? Szerintem ugy van, hogy OFF es kesz. Mint mielott megszulettel volna. Ha egy nagy gepezet elemei vagyunk, akkor a szoftware (a lelek) elmeletileg valahol tarolhato is, amit mi menyorszagnak hivunk.
2010. jún. 4. 01:12
 15/19 anonim ***** válasza:

z is lehete h tudatodnal maradsz es ennek legjobb eszkoze a hit,mert a hit magasabb rezgesre emeli a lényed. Ha szarsz a spiritualitasba elporladsz a lelkeddel egyutt.

Én azt mondom 22 évesen. Halal utan uj elet de mindent elfeljtessz hogy az ne zavarjon be tudatosan a másik életetbe. A növény is élete alatt szamtalanszor noveszt hajtast de sose ugyanolyat. Szuletik milio ember de sose ugyanolyan. Egyszerien a vegtelensok ismitlodo varriacio resze vagyunk, amibe nem fer bele az hogy eltununk. mindnenre és mindnekire szukség van. Anyag állando ez biztos, tudományos tény.

2010. jún. 4. 02:00
 16/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:55

Ezt akartam leírni amit te ....hogy sokan mondják ezt. Nem értem mért kell az embernek szenvednie? Miért és kinek jó az, hogy te vagy bár ki szenved és ezt mért így kell "megtanulnia" megtapasztalni az embernek mért nem úgy mint mondjuk egy tantárgyat ami nem ennyire megy élesben mint az élet ? Mert lássuk be őszintén van sok pozitív dolog az életben de azért a negatív dolgok nagyobb arányban képviseltettik magukat. A lelkem fejlődésének, hogy a következő életemben jobb legyen... ez baromi nagy szívás. 50-100 évig sz.pni, hogy aztán majd valki másnak aki szintén én vagyok esetleg jobb legyen de szerintem annak az énemnek sem lesz kevesebb "tanulnivalója".

2010. jún. 4. 08:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Felébredsz majd egy óriási, vízzel teli bőrhólyagban, amit épp leszaggat rólad egy rettentő robotkar. Rádöbbensz, hogy csak ez van. Néhány perced van még, miközben a valódi hideget megtapasztalva elvisznek a tápanyaggyárba. Egy sötét helyiségbe zuhansz, óriási fájdalmaid vannak és félsz. Aztán egy villanás, és semmi. Örök semmi.
2010. jún. 4. 15:37
 18/19 A kérdező kommentje:

00:55 -ös válaszoló.

milyen volt, mi volt ott?

és hogy-hogy láttad?

2010. jún. 4. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
sztem továbbmegyek más dimenziókba és más életfeladtokat fogok megoldani.és félek a haláltól vmennyire,mert nehéz lenne elszakadnom a fizikai testemtől,továbbá a fizikai fájdalomtól is félek kicsit(baleset,erőszakos halál)
2010. jún. 4. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!