Hogy tudok olyan dolgokba hinni, ami tudom h nem valósulhat meg?
pl.nyerni a lottón,pénzt találni,elnök lenni:D stb.
Valahogy rálehet venni az agyat,h higgyek a lehetetlenben?
Gyerekkoromban próbáltam, sikerült gond nélkül benyelni, hogy nyerek. Mondanom se kell, sírás lett a vége.
Ne a lehetetlent akard elhinni, mert neked se nehezebb könnytócsát fakasztani magadból, ha izomból ütöd a fejed a falnak... Konvertáljuk már lehetségesre! Szerinted az a gazdag ember, akinek éppen van sok pénze, vagy az, aki valahogy mindig egy pénzhegy tetején köt ki, mindegy mennyire adósodik el közben időnként? Nyilván az utóbbi. Ha szeretnéd az önpofozásnak azt a formáját választani, amelyikben tied a gazdag ember szerepe, akkor tedd. Ehhez fogadd el, hogy képes vagy könnyedén arra, hogy körülményektől függetlenül nagyobb léptékben élj, és hajlandó vagy megkötni a tényleges kompromisszumokat, amik a gyarapodással járnak így vagy úgy.
Ne lehetetlen és egoista dolgokat akarj pl gazdag lenni...
Szerintem kezd az alapoknál pl a tanulmányi eredményeidnél , abban akarj jó lenni , ha eléggé hiszel benne menni fog.
Nem azért kaptál karót angolból, mert érzed, hogy nem fog sikerülni, hanem mert nem jól tanultál. Ez csakis rajtad múlik, hogy meg tudd tanulni, nem a szerencsén. Ennek pontos oka van. Meg kell a tanárt, vagy valakit kérdezni, hogy mi az amit rosszul csinálsz és mondják meg hogy hogyan és mit tanulj ahhoz hogy eredményes legyél.
Én pl. nem tudok összejönni olyan csajokkal akikbe szerelmes lehetek, de ennek nincs pontos oka, nem tud benne senki segíteni, túl sok múlik a vak szerencsén.
Nem tudom mi fog ebben segíteni nekem. És hogy mit csinálhatnék jobban.
f29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!