A szilveszteri babonás hiedelmek hány órakor lépnek életbe? Vagy 0 órától 24 óráig tart?
A szilveszteri babonák dec 31-én 0 órától kezödnek és dec 31-én 24 órakor érnek véget.
Az újéviek meg jan 1-én 0 órától jan 1-én 24 óráig érvényesek.
Azt hogy mi hány órakor az egész napra vonatkozik. Tehát most Szilveszter napján hajnali 00:00 Új év napja 23:59 ig Tehát 2 napon át szólnak ezek.
Egyébként igazából ezek csak mítoszok, kamu dolgok, nincs bizonyított valóságalapja egyik ilyennek sem. Azt sem lehet hogy kiviszem a szemetet, én meg ma kivittem a szemetet. Mosni se szabad és száradó lógó ruhának sem szabad lennie. Ez nincs is igazából.
Szerencsére én semmilyen házimunkát nem végeztem. Eddig legalábbis nem. Gondosan ügyelek arra, hogy minden "szabályt" betartsak, (pénz kiadás, lencse, húsevés ,
első látogató,takarítás, mosogatás stb... ), de akkor az egész szilveszteri, újévi nap, szinte semmitevéssel zajlik egy családban? Ez agyrém! :D És mi a helyzet a dolgozó néppel, akik szállodában, kórházban töltik el ezt a 2 napot? Mennyi igaz ezekből a babonákból? Melyiket lehet betartani, és melyik a tévhit? Erre keresnék választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!