A sátánisták mit ünnepelnek a karácsonykor? Téli napfordulót, vagy mit?
Én szóltam bálnacsávó...
A te bajod, hogy ekkora gyökér vagy.
Viseld !
#23 Mit szóltál? Fogalmam sincs róla! Azt hiszed gondolatolvasó vagyok? Egy átlagos bálna vagyok!
Előző : 72 éves vagyok, állítólag 110 évig is élhetek, ha nem hazudik a kereső.
Kék Bálna,
- 1. Miért mondod, hogy öngól? A karácsony nem keresztény eredetű, ezt keresztények is megírták már (nézz szét a keresztény könyvesboltokban). Sőt, vannak olyan keresztény felekezetek, amelyek nem is ünneplik:
- 2. Szerintem művelődj egy kicsit: [link]
- 3. A kecske SZENT ÁLLATA Atyánknak (a szimbóluma gyakran a kígyó mellett a capricornus = bak, zárójelben: én is bak asc. vagyok, ez csak erősíti a kötelékemet hozzá). A kecske**szók azok a drága muzulmán testvéreitek, akiknek a vallása szintén egy tőről fakad a keresztény és zsidó vallással ("Ábrahámi vallások").
- 4. Nem tudom, hogy miért kellett lepontozni (#10. voltam), amikor arra válaszoltam, amit a kérdező kérdezett. Az, hogy ez a keresztényeknek nem tetszik, menjenek a fenébe, esetleg vitatkozzanak. De azt nem tudnak, mert az igazság ellen nem lehet vitázni. ezért sunyi módon le kell pontozni. :)
1. pontból lemaradt a link: [link]
De idézek is belőle: "úgy tartották, hogy ez valójában csak a pogány Szaturnália ünnepének keresztény mázzal leöntött felelevenítése (ezt a rómaiak Szaturnusz isten tiszteletére tartották, a még korábbi civilizációk pedig a téli napforduló alkalmából)."
Na most aztán tényleg lepontoztalak, mert nem érted miért is vagy lepontozva.
A karácsony egy keresztény eredetű ünnep, a sátánisták ős ellensége a kereszténység. Akkor most meg akarnak ünnepelni egy keresztény eredetű ünnepet? A múltban, jelenben egyik fél sem tagadta egymást iránt érzett ellenszenvét. A sátánista foglalkozású internetes oldalak teli vannak vallásellenes, zsidóellenes tartalmakkal, csak ép most a spirituális köntösben bújtatva. Hogy ez mennyire tudatosul benned nem tudom, de tessék művelődj! [link] Ha elakarjátok lopni a karácsonyt nem érdekel. Nem vagyok vallásos. Ott van nekünk még az újév!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!