Kicsit beparáztam. Van valami a szobámban?
1. - Más szituációban komolyan nevetnék ezen, de most nem :(
2. - Az mit is jelent? Kifejtenéd bővebben?
Lehetett akár alvás paralízis is. Ilyenkor nagyon durván halucinál az ember. Nekem sokszor van ilyen de szerencsére mióta tudom h mi ez nincsenek ijesztő dolgok. De volt mar olyan hogy úgy éreztem mintha egy ember megfogta volna a lábam stb.
De (bár én annyira nem hiszek ezekben a dolgokban) lehetett akár az őrangyalod is:D
Vagy tényleg skizofrén vagy de ha máskor nem történik ilyesmi akkor nincs gáz
1: Álmodtad. Az agyad figyelmeztetett, hogy ideje lefeküdni.
2: Jó lenne, ha magyarul igyekeznél beszélni.
Köszönöm szépen a válaszokat, valszeg álmodhattam. Ment a zöld pacsi. :)
Kedves utolsó, melyik részt érzed magyartalannak?
Hmmmm... be kell vallanom, már mindenre kezdtem gyanakodni, a mondatszerkezetre, az írásjelekre, a helyesírásra, de ezekre nem gondoltam :D
A "beparáztam" kifejezéssel kívántam helyettesíteni a betojtam, lefostam a bokám kifejezéseket, mert ezek ugye kérdésben elég vállalhatatlanok. Amúgy a "kicsit be vagyok tojva" rendben van?
A "bealudt" kifejezéssel pedig azt az állapotot kívántam kifejezni, amikor nem rendesen elalszik az ember mondjuk lefekvéskor, hanem az alvás optimális körülményeitől eltérő helyen, állapotban, mondjuk a suliban, vagy gépezés közben előre nem tervezett módon nemes hirtelenséggel "bealszik" az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!