Mit gondoltok, valóban létezik ilyesmi egy halott városban?
15.17 az első oldalon leszidtak :(
15.19 akkor te meg Ogre vagy... nna! :D
Szentkirályszabadja nem gáz, egy ismerősöm ott volt katona, még a hely fénykorában. Jó helynek tűnik paintballozásra, bár még soha nem csináltam :D
Ezek a helyek inkább csak azért veszélyesek, mert elhagyatottak, és bizonyos elemek előszeretettel költöznek be... Kicsit felfegyverezném magam mielőtt odamennék, és még akkor se érezném magam biztonságban, helyismeret nélkül.
Szerintem létezik. Ismerek egy lányt, aki kóbor szellemeket "kerget" a megfelelő helyre.
Teljesen normális lányról van szó, szinte tudományosan kezeli a kérdést.
Én nem merném csinálni, és ilyen kihalt városokba sem mernék bemenni, még rám akaszkodik vki. Komolyan, engem a hideg kiráz tőle.
Nyilvánvalóan lehangoló látvány egy kihalt város. Gondolom senki nem érezné jól magát egy ilyen helyen.
DE paranormális jelenségek NEM LÉTEZNEK, fel kellene ,ár végre fogni a piciny agyatokkal. Most mondhatjátok, hogy ha nem tetszik, akkor húzzak az ezotéria témakörből, de nem érdekel. Épp elég gáz, hogy a normális kategóriák között felbukkant egy ilyen az oldalon. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!