Kihez forduljak ha kisertet van a hazamban, paphoz vagy szellemuzokhoz?
Figyelt kérdés
1 honapja a parommal vettunk egy 3 szobas hazat. Es korul neztem de nincs semmikyen remtortenete a haznak. a temeto kozel van. de nem hiszek a kisertetekben. viszont amiota hangokat hallok es a kutyam meggalas nelkul ugat. kezdek megilyedni.2017. nov. 21. 21:08
11/17 anonim válasza:
Bakker te is szellem vagy nem mindegy???
12/17 anonim válasza:
"kezdek megilyedni"
Vajon miért mindig az ilyenek iLYedeznek kísértetektől, szellemektől, vámpíroktól?
13/17 szenes43 válasza:
Nem tudom hol vettétek a házat s azt sem tudom mennyiért. Igen sok fiatal pár örülne a helyetekben a saját háznak és nagy ívben le....ná a kísérteteket. Inkább a gyerekszobát rendezgetné,tavasszal meg a kertet,hintát stb.
14/17 anonim válasza:
Először is térj be a könyvesboltba, és keresd az alábbi könyvet: A magyar helyesírás szabályai.
Ezután látogass el egy paphoz, akitől kérheted, hogy szentelje fel a házat.
Ezután pedig jöhet a segítségkérés egy pszichológus által.
15/17 anonim válasza:
Igen, én is mindig úgy vásárolok házat, hogy előtte körül nézek, nincs-e valamilyen rémtörténete :D
Ez teljesen magától értetődő.
Most hogy mondod, amúgy én is hallok hangokat, mióta az eszemet tudom, sőt, valószínűleg már az anyaméhben is hallottam! Most mi lesz velem?!
16/17 szenes43 válasza:
Akkor érdemes valamit lépni az ügyben ha konkrétan akadályozva érzed magad a napi cselekvéseidben. Akkor szép csendben lehet tenni ezt,azt mert máskülönben hülyének néznek.
17/17 anonim válasza:
"Először is térj be a könyvesboltba, és keresd az alábbi könyvet: A magyar helyesírás szabályai."
Ilyet ne ajánlj, 14-es, mert képes, és ezt veszi meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!