Mit jelent ha azt álmodom hogy álmomban ébren vagyok de tudom hogy az nem a valóság, csak álom?
Figyelt kérdés
és azt álmodtam hogy azt álomodom hogy felkelek aztán kiderült hogy nen keltem fel mer azt is csak almodtam hogy felkelek, az is lehet hogy meg mindig alszok2017. nov. 19. 10:58
1/5 anonim válasza:
Tudatos álom. Èrdekes ès èrtèkes jelensèg. Kizökkent a megszokott perspektívából.
2/5 anonim válasza:
Az agy kicsit szórakozik.
Pl álmodtam, hogy az álmom álmában wc re mentem, felkeltem s tudtam, hogy ez is álom, majd rendesen felkeltem futva a wc re xD
Mindenki nevetett, amikor elmeséltem.
De a testem legdurvább esete:
A tudatom felkelt, de a testem rohadtúl aludt és csak feküdtem, hallottam a saját horkolásomat xDDD
Mintha egy valamibe le lettem volna zárva. Haláli volt.
Az agyam nem "keltette" fel a testemet csak a tudatot. O.o"
Érdekes dolog az emberi test, s mindig nem tökéletes, keveset tudunk magunkról.
3/5 anonim válasza:
Van ilyen mikor nem tudod elfogadni magadról, hogy pihenésre van szükséged. Vágyik a szervezeted az alvásra, pihenésre, de tudatosan jó lenne ébren lenni. Vagy tudatosan zavar téged, hogy túl sokat alszol, de a szervezetednek többre van szüksége.
4/5 anonim válasza:
Tudatos álomnak nevezik. Írj privátot, ha érdekel több is, esetleg meg akarod tanulni.
5/5 anonim válasza:
Kérdés, hogy közben mennyire tudod irányítani magad?
Ilyenkor a tudatos álomból könnyű visszacsúszni a rendes álomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!