Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez pontosan mi?

Ez pontosan mi?

Figyelt kérdés

Emlékszem, hogy az éjszaka valamit álmodtam, de annyira nem tudom pontosan elmagyarázni.

Szóval azt éreztem, hogy zuhanok, de így rendesen, és sok hangot hallottam mindenféle suttogásokat. És zuhantam, de... Vá nem tudom rendesen elmagyarázni. De azt tudom, hogy most volt velem ilyen először. Nem az amikor egyszerűen álmodok, hanem még megmozdulni sem tudtam, csak feküdtem,lehet a félelemtől vagy valami...nemtudom. Mintha zuhantam volna, és hangokat hallottam. Ez nem egy egyszerű álom volt.. Ez valami más. Csak mintha egyre jobban elvesznék az elmémben vagy nem is tudom, de a valóságtól nagyon messze voltam. Történt valakivel hasonló? Ez mi?

2017. máj. 20. 22:10
 1/2 A kérdező kommentje:
14/L
2017. máj. 20. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Alvás paralízisnek hívják. A zuhanás érzést egyébként egyes nyugtatók/altatók is kiváltják mellékhatásként.
2017. máj. 20. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!