Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ősi írások szerint mikor...

Az ősi írások szerint mikor térnek vissza az Istenek vagy Idegenek a Földre?

Figyelt kérdés

2017. nov. 13. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Állítólag-ezt valahol olvastam,nem tutkó a forrás- na szóval, hogy jelenleg is valami 14 földönkívüli faj látogatja a Földet.

Ilyen ősi írásokat amúgy nem ismerek. Meg hogy a legnagyobbak, akik szétszórták a tudást, hogy ők jönnek -e majd még, ilyeneket nem tudok. Lehet, hogy suttyomban köztünk járnak, csak jól álcázzák magukat.

2017. nov. 20. 23:56
 12/13 anonim ***** válasza:
*pl ha akkora nagy hatalmú, van alakváltó képessége is akár, és esetleg nem fogja felfedni magát, csak pl tanulmányozni az emberiséget, reakciókat.
2017. nov. 20. 23:57
 13/13 Skywinner ***** válasza:
55%

.......Hú vazzeg!....Elmentek?!.....

- A viccet félretéve, én nem nagyon várnám olyan istenek visszatérését, akik rabszolgának teremtettek minket az aranybányáikba robotolni.

- Ó, és több tízezer évig élnek. Már ha hinni lehet a sumér agyagtáblák között talált "Király listának".

"Amikor leszállt az égből a fenségesség

Eriduban lakozott.

Eriduban Alulim lett a király

és 28800 évig uralkodott;

Atalgar 36000 évig uralkodott..."

...És így tovább, 8 király összesen 241000 évig uralkodott, amíg az özönvíz mindent elpusztított.

- Nem is tudom... Engem kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy ezek csávók visszajönnek a maradék aranyért.

- A Kheopsz piramis alatt jó mélyen van néhány gránit szarkofág.

Szerintem azt a 2 millió darab 2,5 tonnás követ azért hordták rá az egyiptomiak, hogy akit oda temettek, annak esélye se legyen onnan kimászni.

- Hogy mondod?... A szarkofágok már üresek?!.....

2017. nov. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!