Jöttetek már rá álom közben hogy álmodtok?
Figyelt kérdés
Vagy ismertek olyat aki igen?2017. nov. 1. 00:33
2/10 anonim válasza:
Igen, nagyon sokszor megtörténik.
3/10 anonim válasza:
Aha.utoljára egy pofont kaptam álmomban valakitő aki a semmiből termett ott aztán el is tűnt. Nem volt nagy pofon, csak meglepő. Rájöttem, hogy álmodok. Igazából mindenki rá fog jönni egy idő után aki èbren elkezdi megkèrdőjelezni a valóságot. Ha egy nap többször felteszed magadnak: Ez tènyleg a valóság? Most álmodok vagy èbren vagyok? Ès megszokod. Álmodban is csinálni fogod. Ez olyasmi, mint a viccelődès. Csak ez durva poèn.
4/10 anonim válasza:
Van, hogy valamilyen nehéz helyzetbe álmodom bele magamat, aztán arra gondolok, hogy úgyis csak álmodom, szóval ha felébredek, akkor kivágom magam a szituációból. És ilyenkor fel is szoktam ébredni.
6/10 anonim válasza:
Igen es utana jon a tudatos álmodas... De ne probalj felebredni mert akkor parosul hozza az alvásparalizis azt meg eleg sokan szornyu dolognak elik meg
7/10 anonim válasza:
énegy unalmas álomban amikor valaki olyannal találkoztam aki az ország másik felén lakik rájöttem hogy álmodom és valahogyan úgy alakítottam az álmomban a történetet ahogy szerettem volna.nem igazán tudom hogyan is csináltam.de egy jó élménnyé vált mivel régen találkoztam az illetővel.
8/10 anonim válasza:
Egyetlen egy ilyen dologra emlékszem.
Álmodtam valami rosszat vagy inkább kellemetlent és végig gondoltam, hogy na ez tuti, hogy csak egy álom.
9/10 anonim válasza:
Amikor az exszel álmodtam, hogy itt van a szobàmban, de àlmomban tudatosult, hogy nem lehet itt mert szakitott velem es ha kimegyek a szobabol es visszajövök, ezert akkor el is tűnik, igy álmomban kimentem a szobábol es vissza es valoban eltunt. Akkora fájdalom csapott belém, zokogva sirva ebredtem fel.
10/10 anonim válasza:
Igen nekem is volt es nagyon jo volt. Emlekszem, hoy megpofoztam a tobbieket es visszaszivattam mindenkit mert tudtam h nem kesz kovetkezmenye.. ja van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!