Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vannak ezek a megerzesem?

Miért vannak ezek a megerzesem?

Figyelt kérdés

Normalis valaszado irjon. Köszönöm.

Régen és most is vannak/ voltak megerzeseim. Két éve meg csak a kisebb rosszabb dolgokat észleltem. Egy éve már állandóan azt érzem, ha a volt barátom valami életjelet ad felém. A szakitas egy éve történt. Azaz ha ír, ha az utcankban biciklizik elore tudom. Illetve ha látom valahol. Viszont most hogy elmentem kollegiumba , mar ha itthon vagyok ezek az érzések felerősödnek, de nem történik semmi. Ma például lattam, de csak miután láttamyl, jött elő ez a "történni fog valami" dolog. De semmi csak hosszasan ez az érzés árad belőlem.

Mar e honap elseje elott egy ket hettel elkezdődött ez az este hat körül keringő megérzés.

Mit jelent? Miert nem múlik el?

Illetve állandóan ha valaki fiút nézek ki magamnak, a volt barátom megjelenik az almomban, es bizonyos úton-módon az az álom lényege, hogy igyis-úgyis őt választanám. A legtaszitobb dolog az, hogy egy ideig nem is éreztem iránta mar semmit, de akkor 4-5 napon át csak vele álmodtam, ami visszahozta a szerelem érzését.

Olyan különös.... Nem tudom mitol lehet, de aggasztó es egyben rémisztő.....

A héten szintén álmodtam róla, és konkrétan arról szólt, hogy egy srác, aki tetszik, beprobalkozott nálam, es a volt barátom ezt nemturo modon visszahoditott.

A megérzések es álmok miert vannak?

2017. szept. 9. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, ès nem fogok regènyt írni sem, de! Ezek az ún. megèrzèsek ha hitelessèget nyernek általad, akár valósak akár nem, bekövetkeznek. Amit befogadsz, igaznak elhiszel az hatással van ès nem csak rád, hanem a tèged èrintő esemènyekre is.
2017. szept. 9. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Válaszd le magad pszichikudan róla.

Vagy általad, vagy általa kapcsolódtok.

2017. szept. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!