Miért vannak ezek a megerzesem?
Normalis valaszado irjon. Köszönöm.
Régen és most is vannak/ voltak megerzeseim. Két éve meg csak a kisebb rosszabb dolgokat észleltem. Egy éve már állandóan azt érzem, ha a volt barátom valami életjelet ad felém. A szakitas egy éve történt. Azaz ha ír, ha az utcankban biciklizik elore tudom. Illetve ha látom valahol. Viszont most hogy elmentem kollegiumba , mar ha itthon vagyok ezek az érzések felerősödnek, de nem történik semmi. Ma például lattam, de csak miután láttamyl, jött elő ez a "történni fog valami" dolog. De semmi csak hosszasan ez az érzés árad belőlem.
Mar e honap elseje elott egy ket hettel elkezdődött ez az este hat körül keringő megérzés.
Mit jelent? Miert nem múlik el?
Illetve állandóan ha valaki fiút nézek ki magamnak, a volt barátom megjelenik az almomban, es bizonyos úton-módon az az álom lényege, hogy igyis-úgyis őt választanám. A legtaszitobb dolog az, hogy egy ideig nem is éreztem iránta mar semmit, de akkor 4-5 napon át csak vele álmodtam, ami visszahozta a szerelem érzését.
Olyan különös.... Nem tudom mitol lehet, de aggasztó es egyben rémisztő.....
A héten szintén álmodtam róla, és konkrétan arról szólt, hogy egy srác, aki tetszik, beprobalkozott nálam, es a volt barátom ezt nemturo modon visszahoditott.
A megérzések es álmok miert vannak?
Válaszd le magad pszichikudan róla.
Vagy általad, vagy általa kapcsolódtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!