Minden nap olyan erzesem van mintha megtortent volna mar ez valamikor.
Szokott ugy is lenni hogy tortenik valami es eszembe jut hogy ezt allmodtam az este,de addig nem amig ez nem tortenik meg. Ez valami kepesseg vagy mindenkivel elofordul? Hogyan tudnam kicsit fejleszteni?
2017. okt. 28. 22:40
1/9 anonim válasza:
Altalanos jelenseg
Dejavu a neve
2017. okt. 28. 23:06
2/9 anonim válasza:
A dejavut váratlan időben, helyzetekben észleled. De, ha mindennap ilyen van akkor érdemes kicsit utánajárni a dolgoknak. Ez nagyon érdekes. Kevés embernek van minden nap dejavu érzése. Én elmennék egy előző élet utazásra, ugyanis egyesek szerint köze van ehhez az előző életednek. Sajnos ezt nem igazán tudod fejleszteni. :)
2017. okt. 29. 01:52
3/9 anonim válasza:
Na,na,na! Nincs itt semmilyen ilyen-olyan lélek utazás.
Megvan ennek a tudományos magyarázata:
"....és kiderült, hogy bár normális esetben a társított memória területe lett volna a legaktívabb, a déja-vu miatt a frontális területek (ahol a döntéshozatalok is születnek) mutatott aktivitást.
O’Connor úgy véli, hogy ezek a frontális régiók valószínűleg az emlékeket ellenőrzik, keresve a hibákat, és azonnal aktiválódnak, amint eltérést tapasztalnak."
2017. okt. 29. 04:55
4/9 anonim válasza:
A deja vu egy másik magyarázata, hogy az érzékelésből fakadó ingerek nem összehangoltan érkeznek az agyba, így mire egy lassabban érkező ingert feldolgozol, már az az érzésed, hogy megtörtént veled az említett esemény. Általában az agyi vérkeringést okolják érte. Nem kell rajta semmit fejleszteni.
2017. okt. 29. 07:47
5/9 anonim válasza:
A tèr-idő vonatkozik a pszihère?
2017. okt. 29. 11:10
6/9 anonim válasza:
Véletlenül se menj el reinkarnációs utaztatásra!!!!!
2017. okt. 29. 12:20
7/9 anonim válasza:
Ez egy marhaság!
Több olyan déjavu-m is volt aminél konkrétan emlékezetem, hogy mikor álmodtam meg.
A materialisták megint produkálták magukat....
2017. okt. 29. 12:22
8/9 anonim válasza:
Ha egy O’Connor akárkicsoda "úgy véli" azt ne kezeljük már tudományos tényként!!!!
De nagyon ne!
2017. okt. 29. 12:25
9/9 anonim válasza:
Nálam ritkán, de előfordul és ahogy már írták, emlékeztem, mikor álmodtam meg. Pl. kisebb koromban többször álmodtam egy szőke nővel. Volt, hogy azt álmodtam, ülünk egy garázs szerű helyen, cigizünk és beszélgetünk (10 éves voltam és véletlenül sem cigiztem). Évekkel később stüleim elváltak, megismerte a nőt az álmomból, vettek egy házat, télen a garázsban szoktak cigizni.. én is többször ültem ott vele és cigiztünk, dumáltunk...ezt mivel magyarázza a tudomány? Nem kötekedésből...tényleg érdekek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!