Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veletek is elofordult már?

Veletek is elofordult már?

Figyelt kérdés
lehet,hogy hulye kérdés és nem is ide kellene irnom,de nem tudom,hogy hova irhattam volna.szoval a kérdésem,hogy Ilyedtetek már mge valamitol annira,ami valojában nem is létezik,hogy minden erotokkel probáltatok segítségért kiáltani vagy valamit tenni,de megsem tudtatok mozdulni,bármennyire is szerettek volna,de még egy hang sem jott ki a torkotokon,a testetek pedig mintha lefagyott volna?De olyas valamitol ami létezik nem tudni hogy mittesztek?ugy értem hogy nem gondolkodtok,de cselekedtek,bár azt sem tudjátok,hogy mit,és késobb sem emlékeztek rá hogy mit csináltatok.
2011. dec. 27. 20:26
 1/8 anonim válasza:
hát álmomban volt olyan hgy segitségért kiabáltam volna de egy hang se jött ki a torkomon
2011. dec. 27. 20:30
 2/8 anonim válasza:
olyan is történt álmomban hogy szaladtam volna de nem birtam
2011. dec. 27. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
alvás paralizis.
2011. dec. 27. 20:33
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor is az ha ugy volt hogy a tesom megilyesztett én pedig amikor elaludtm hallottam egy hangot amitol megijedtem,de aztán felkeltem a szemem nyitva volt,tudtam,hogy mi van korulottem,hallottam ahogy a tesom irt a gépen,de nem tudtam segítséget kérni,és azt vártam hogy a tesom segítsen magátol,de a fejemen volt a paplan igy o nem látott engem.régebben is elofordult velem,de akkor csak álmodtam az egészet.
2011. dec. 27. 20:39
 5/8 A kérdező kommentje:
na és a másiknak is van valami neve?
2011. dec. 27. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek ugyanaz a neve.

Alvás paralízis.

2011. dec. 27. 22:38
 7/8 A kérdező kommentje:
de a másodiknál egyáltalán nem álmodtam,mert egy pok volt rajtam,és amikor megláttam akkor valahogy megoltem de nem tudom hogy hogyan,mert fogalmam sincs hogy mit csináltam.am pokfobiám van.
2011. dec. 27. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Az alvásparalízis nem függ össze az álmodással. Elmagyarázom.

Amikor alszol merev vagy. Elvileg azért nem tudod franciaágyban lebokszolni a párodat, mert a test gondoskodik az ilyen kényszermozgásokról. Alvásparalízisnél ez a kényszerített merevség még fenn áll, de már felébredtél. Álomfoszlányok, hallucinációk jellemzik. Ilyenkor láthatsz, hallhatsz hangokat. Sokan a földönkívüli-elrablásokat és kísérleteket is ilyen állapotban hallucinálják. Jellemző a félelem ebben a helyzetben, mert kiszolgáltatott az ember, és olyanokat lát, amitől megijed, vagy éppen fél.

Tehát alvásparalízis volt.

2011. dec. 28. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!