Tudna írni nekem valaki szerelmi kötést?
Figyelt kérdés
Ami működik és otthon egyedül is elvégezhető2017. okt. 23. 10:46
1/9 anonim válasza:
Egyedül? Saját magadat akarod "megkötni"?
2/9 anonim válasza:
Tudok egy szerelmi kötést de annak ára van.
Kell szerezned 5rózsaszállat, írnod kell egy egyedi szép verset névreszolot. És legvégül venni kell egy bonbint és átadni ezeket a lánynak.
3/9 anonim válasza:
2es vagyok es elfelejtettem ir i hogy ez a szerelmi motes valentin napon a legerosebb
4/9 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány :D
2017. okt. 23. 11:09
5/9 anonim válasza:
Ez esettbe humorod optimazilalni osszebaratkozni a pasival es kuldeni jeleket xd
6/9 anonim válasza:
Olvasgass BDSM témájú honlapokat, fórumokat, ott írnak szerelmi kötésekről. Komolyra fordítva a szót: olyan szerelmi kötés, amire te gondolsz, nem létezik.
7/9 anonim válasza:
"Egyedül? Saját magadat akarod "megkötni"?"
Az 1-es válasz mélyebb, mint első olvasásra tűnik.
Valóban, az ilyesmivel az ember saját magára tesz bilincseket, korlátokat, akadályokat, nehézségeket.
9/9 anonim válasza:
Ez nem így megy. Aki azt állítja, tud adni, természetesen hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!