Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen ruha lehet?

Szerintetek ez milyen ruha lehet?

Figyelt kérdés

Az új lakásunkban találtam. Nagyon furcsa. Első ránézésre valami szektás ruhának nézném,de nem értek hozzá. Elől cipzáros,az ujja bővül. Felvéve a földig ér teljesen,selyem az anyaga. A fején valami félkapucni szerű van. Nagyon bő,de látszik hogy direkt ilyen. Hasonlít azokhoz amit a papok viselnek(fazonra).

Kép:

[link]

2017. okt. 14. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Valami szektáns igen
2017. okt. 14. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez egy 18. század beli sámán ruha. Nagyon értékes és ritka darab.
2017. okt. 14. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Így ránézésre egy nagyon csúnya poncsó, amit maradék terítő-anyagból varrtak. Én nem látom ezen a képen az ujját... Felvéve nem fotóztad le ?

Szerintem nem véletlenül hagyták ott a lakásban. :D

2017. okt. 14. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Második:nem vagy vicces!

Harmadik:nem akartam felvenni,de van ujja igen,csak nagyon bő. Nem lehet poncsó,mert 1. Olyan minr egy köntös. Elől cipzáros,stb.

2017. okt. 14. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem dobd ki.

(én nem nézem szektás ruhának,szerintem valami régi ruha...kicsit öregasszonyos vagy nem tudom,de csúnya)vagy add oda egy hajléktalannak

2017. okt. 14. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, de dobd ki, ki tudja,milyen energiát hordoz
2017. okt. 16. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2017. okt. 16. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy nem csak az élőlények hordoznak magukban energiát, hanem a tárgyak is. A tulajdonosuk energiáját. Nem tudhatod, kié volt ez a ruha, ezért nem jó ismeretlen helyről származó cuccokat megtartani. Van egy példám. A barátnőm együtt lakik a szüleivel, és csináltak egy sziklakertet az udvaron. Utána kezdődtek a rossz dolgok, állandó feszkó, veszekedések stb. Egyszer, amikor kísért ki, rámutatott egy vörös kőre, és kérdezte tőlem, hogy ez milyen érzést kelt bennem. Mondtam, hogy ez egy sírkő. És valóban az volt, egy felszámolt zsidó temetőből származott. Elég sok ilyen kő volt ott, de másnap kocsiba raktuk, és egy kietlen helyen kiborítottuk. Azóta újra béke költözött a házba, illetve nem teljesen, mert van még ott valami, amit úgy kaptak, egy szobor, amit le kellett vinniük a pincébe, én csak a fényképét láttam, de a hideg futkosott a hátamon, olyan szintű negatív energia sugárzik belőle. Szerintem égesd el, ne add oda senkinek sem, mert nem tudni, mi lakozik benne. Lehet, hogy semmi, de akkor miért hagyták ott, úgymond "ajándéknak"?
2017. okt. 17. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!