Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ugyan annyi...

Miért van az hogy ugyan annyi az óra és a perc?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mostanában észrevettem egy nagyon furcsa dolgot mégpedig azt hogy van mikor csak úgy rá nézek az órára és az óra és a perc ugyan az a szám PL. 17:17,22:22 stb tehát 4 szám ugyan az.De ez már pár napja előfordúl velem elég gyakran.Olvastamm hogy ez valami jel lehet vagy üzenet de szerintem se lehet véletlen.Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban de ez már tényleg fura.Valakivel esetleg előfordúlt már ilyesmi vagy valaki tudja hogy ez mit jelenthet jót vagy rosszat? Gondolom változást jelezhet vagy ilyesmi csan nem tudom hogy pozitiv, vagy negativ irányban. Válaszokat előri is köszönöm!!

2017. okt. 11. 20:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

+ a tudatalatti elmében ketyeg egy egészen pontos óra, csak tudatosan nem férünk hozzá.

Én egyszer még gyerekkoromban elkezdtem egy elektronikai kísérletet, amiben a töltőáramon felejtettem egy akkumulátort, ami tönkrement volna, ha túltöltöm. Másnap reggel a tudatalattim pont a megfelelő percben felébresztett.

Tehát ha te "ráprogramozod" erre a jelenségre magadat, akkor a tudatalattid hajlamos lesz pont akkor megnézetni veled az órádat, amikor a jelenség előáll.

2017. okt. 12. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!