Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lapos föld hívők, erre mi a...

Lapos föld hívők, erre mi a válasz?

Figyelt kérdés

Mivel egyre inkább felkapott a téma, sok kérdés kering róla, de bennem azonban mégis csak egy fogalmazódott meg.

Megpróbálok elvonatkoztatni attól, hogy a feltételezés is nyilvánvaló ostobaság, hogy a Föld lapos volna, de oké, legyen, elmélkedjünk: az ókori görögöktől fogva a modern tudományig bezárólag mindenki hazudik. A holdra szállás megrendezett volt, a műholdképek nem valódiak, aki pedig tudományos érvekkel támasztja alá a tényeket, az csakis a háttérhatalom embere lehet, aki szintén hazudik.

A kérdés adott: miért? Milyen haszon reményében hazudik a tudomány? Miért válik az előnyükre, ha visszatartják az információt a valóságról? Miért titkolják ezt évezredek óta? Ha szerintetek ennyire nyilvánvaló, amit alá is tudtok természetesen támasztani, akkor miért hallgatnak róla?

Bónusz kérdés

Úgy gondolom, már elég nagy táborral rendelkeznek a híveitek, ez esetben miért nem szerveztek egy expedíciót a Föld peremére, hogy megdönthetetlen bizonyítékot szerezzetek?

2017. okt. 4. 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Én a geoid Földben hiszek, de sokat olvastam az ostoba verzióról is. Figyeld meg, hogy meg tudják magyarázni azt is. Még olvastam is pár "komoly" bizonyítékot a lapos-Föld elmélettel kapcsolatban, de akkora marhaságok voltak, hogy rögtön el is felejtettem. Na várjuk a többiek válaszát kíváncsian.
2017. okt. 4. 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Jójó ezek se rossz érvek, na de mi a helyzet a Föld üregében élő reptoidokkal? Azt mivel magyarázzák a lapos Föld hívők?
2017. okt. 4. 21:34
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Figyelj, olyanokkal nagyon nehéz (kb. lehetetlen) vitatkozni, akiknek ha bizonyítékot, megfigyelést mutatsz be, akkor arra rávágja, hogy az hamisítvány.

Ha csak közvetlenül, fizikailag az orrát nem lehet beleverni a bizonyítékba, hanem közvetve lehet róla meggyőződni - és a Föld geoid alakja ilyen - akkor egyszerűen minden ellenvéleményt hazugságnak kiált ki.

2017. okt. 4. 21:47
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg létezik olyan ember aki azt hiszi lapos a Föld?
2017. okt. 5. 02:01
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Azzal magyarázzák, hogy [link] a föld alatt az ugyanúgy alattunk van. Ott élnek a reptoidek. Azért titkolják, hogy a föld lapos, hogy ne akarjon az emberiség a burkon túlra úszni, mert találkozna az idegenekkel. Gyakorlatilag az egész világban mindenhol víz van. A burok felett is és a kéreg alatt is. Ezért olyan sima a testük az idegeneknek, mert vizilények
2017. okt. 5. 02:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Mik vannak.
2017. okt. 5. 09:06
 7/15 anonim ***** válasza:
#4 Hajaj, de még mennyi... Itt van belőlük egy szép gyűjtemény: [link]
2017. okt. 5. 15:47
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Minden amit leírtál az kamu. Mondjuk hattérhatalmak megbízottjainak lassan már azt sem lehet elhinni amit kérdeznek...
2017. okt. 5. 22:24
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

Azta nem gondoltam hogy van még ilyen de nézünk meg!!!

Ha azt nézünk hogy a nap egy karika (gömb) valamint a Hold mozog már abból meg lehet figyelni hogy ezek nem csak 2 dimenziós testek hanem 3D gömbök ha még a föld is lenne a kivétel...menj fel egy nagy hegyre ott látni fogod hogy a föld is gömb alakú... Tényleg gyerekek mást azok fel egy bazi nagy hegyre ott kiderül az igazság és válaszolva a másikra az emberek kormány stb azért titkolják el mert irigyek nem akarjak hogy azt a tudást màs is meg tudja ha te találsz mondjuk egy jo arany bánya jelő helyet elmondanad másnak is? Én azt mondom hogy A tudás FÉL hatalom

2017. okt. 5. 22:49
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Az egész lapos Föld mizéria a pénzről szól. Néhány szélhámos úgy gondolta ideje megfejni a buta embereket. Befektetettek, lefizetettek néhány lecsúszó celebet, törött karrierű tudóst, stb. beszéljenek a lapos Földről.

Most eljött számukra az aratás ideje:

[link]

Sok hülye zsebbe fog nyúlni.

2017. okt. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!