Egy meteort be lehet vonzani a vonzás törvényeivel?
Nos még kezdőnek számítok e-téren, viszont már szeretnék valami nagyot véghez vinni. 2012 óta valahogy sosem jön össze a világvége, bár bizonyára előtte is így volt csak akkor még nem figyeltem fel rá, nem voltam világvége hívő. Mivel azóta megváltoztak a dolgok és én is idősebb tapasztaltabb lettem rá kellett jönnöm, hogy nekem kell valamit tennem a létszám csökkentés érdekében, mivel a többség érdekeit tartom szem előtt, döntöttem. Be akarok vonzani egy Duna nagyságú egy meteort és szeretném, ha a csendes óceánba csapodna.
Trollok kíméljenek!
A Dunának elég fura alakja van, a meteorok máshogy néznek ki.
Ezt a cikket ajánlom: [link]
Amúgy persze, hogy lehet de nem nagyon tanítják sehol. Gondolom tudod miért ;)
Be lehet vonzani!
A Föld is azt csinálja.
.
Addig, amíg nem pontosítasz, semmilyen mágiával nem tehető meg.
Duna nagyságú"
Széltében, vagy hosszában?
Szerintem ne kezdj el Instent jatszani...
1.A vonzas torvenyevel MAGADNAK tudsz bevonzani dolgokat, masoknak nem.
2. Nem a te dolgod a letszam csokkentes, minden ugy megy ahogy tortennie kell. Felejtsd el ezt a hulyeseget...
Nem is gondoltam volna hogy vannak ilyen elborult elmeju emberek.. Es nem a vonzas torvenyevel van broblema mert hiszek a vonzasban nekem is mukodik de hogy ilyet..... te jo eg😂
"Széltében, vagy hosszában?"
Hosszában gondolkodnom, mert úgy hallottam, hogy a meteor szétesik a légtérbe érve, ha széltében zuhan le. 🤔 Azt szeretném, ha élével állna bele a csendes óceánba.
Duna nagyságú? Milyen értelemben?
Igen, be lehet vonzani, gravitációval. Ha tudsz gravitációt kelteni az agyaddal, az segíteni fog. Csak mikor ideér, gyorsan ugorj ki alóla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!