Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy meteort be lehet vonzani...

Egy meteort be lehet vonzani a vonzás törvényeivel?

Figyelt kérdés

Nos még kezdőnek számítok e-téren, viszont már szeretnék valami nagyot véghez vinni. 2012 óta valahogy sosem jön össze a világvége, bár bizonyára előtte is így volt csak akkor még nem figyeltem fel rá, nem voltam világvége hívő. Mivel azóta megváltoztak a dolgok és én is idősebb tapasztaltabb lettem rá kellett jönnöm, hogy nekem kell valamit tennem a létszám csökkentés érdekében, mivel a többség érdekeit tartom szem előtt, döntöttem. Be akarok vonzani egy Duna nagyságú egy meteort és szeretném, ha a csendes óceánba csapodna.

Trollok kíméljenek!

2017. okt. 3. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A Dunának elég fura alakja van, a meteorok máshogy néznek ki.

Ezt a cikket ajánlom: [link]

Amúgy persze, hogy lehet de nem nagyon tanítják sehol. Gondolom tudod miért ;)

2017. okt. 3. 13:49
 2/11 anonim válasza:
84%
Az emberiséget azzal mented meg, ha magadat veted a Csendes-óceánba.
2017. okt. 3. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Be lehet vonzani!

A Föld is azt csinálja.

.

Addig, amíg nem pontosítasz, semmilyen mágiával nem tehető meg.

Duna nagyságú"

Széltében, vagy hosszában?

2017. okt. 3. 14:02
 4/11 anonim válasza:

Szerintem ne kezdj el Instent jatszani...

1.A vonzas torvenyevel MAGADNAK tudsz bevonzani dolgokat, masoknak nem.

2. Nem a te dolgod a letszam csokkentes, minden ugy megy ahogy tortennie kell. Felejtsd el ezt a hulyeseget...

Nem is gondoltam volna hogy vannak ilyen elborult elmeju emberek.. Es nem a vonzas torvenyevel van broblema mert hiszek a vonzasban nekem is mukodik de hogy ilyet..... te jo eg😂

2017. okt. 3. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Trollok kíméljenek? De hiszen te vagy a troll! Mond már el nekem, hogy mekkora a Duna. Hosszában kicsivel nagyobb, mint keresztbe ha jól tudom. Ó te jó ég.
2017. okt. 3. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Remélem csak beléd fog csapódni
2017. okt. 3. 17:04
 7/11 A kérdező kommentje:

"Széltében, vagy hosszában?"

Hosszában gondolkodnom, mert úgy hallottam, hogy a meteor szétesik a légtérbe érve, ha széltében zuhan le. 🤔 Azt szeretném, ha élével állna bele a csendes óceánba.

2017. okt. 3. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszer kiültem a pince mellé a szőlő végébe. A pintes üvegről jutott eszembe, hogy nem láttam még hulló csillagot, és de jó volna megnézni egyet. Sokáig elmélkedtem a dolgon, és annyira akartam hullócsillagot látni, míg végül megjelent az égen, bevonzottam.
2017. okt. 3. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Duna nagyságú? Milyen értelemben?

Igen, be lehet vonzani, gravitációval. Ha tudsz gravitációt kelteni az agyaddal, az segíteni fog. Csak mikor ideér, gyorsan ugorj ki alóla.

2017. okt. 3. 17:38
 10/11 anonim válasza:
Ez úgy megborított hogy a tvről nézem a kanapét... na jó amúgy zsenikém hogy tudod úgy kiszámítani a pontos matematikai adatokat ahhoz hogy mekkora meteor kell hogy csak az emberiség egy kis része pusztuljon el és ne az egész föld a te kis seggeddel együtt.. majd ha sikerült akkor szóljál pls. Biztos te is ilyen szekta tag vagy, vagy nem tudom, mert a vonzás törvénye az teljesen oké de hogy ekkora egy idióta legyél hogy bevonz valami hülye meteort.. ne mások életébe akarj beleavatkozni, törödj inkább a saját tyúksz*ros kis életeddel.
2017. okt. 3. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!