Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire megbízhatóak a...

Mennyire megbízhatóak a horoszkópok?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet hinni a horoszkópnak? Hogy működik?

2017. szept. 13. 10:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
89%
Nagyon megbízhatóak. Én mellé jósnőt is ajánlanék meg betelefonálós műsorokat is.
2017. szept. 13. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez a dolognak az egyik fele. A másik: mennyire megbízható az, aki a horoszkópot értelmezi? És ha már itt tartunk: mennyire megbízható az asztrológia? Láthatóan a dolog nagyon sok helyen félrecsúszhat.
2017. szept. 13. 10:30
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem bejött..a halak hozzamvaló, ket halakkal volt.4-4 eves kapcsim.többi jeggyel nem jövök ki.
2017. szept. 13. 10:40
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Butaság, és az is buta, aki hisz benne. Elnézést, ha nyers így a megfogalmazás, de ezt gondolom. Ha tudnátok, hogy működik a horoszkópkészítés, megbizonyosodhatnátok erről.

Lehet belemagyarázni dolgokat, lehet tudományosan megközelíteni, sok valóságalapja akkor sem lesz. Ugyanakkor a legtöbb horoszkópkészítés egyszerű tartalomgyártás, minden mögöttes "tudomány" nélkül, hiszen akik olvassák, azoknak úgyis mindegy.

Közvetve ugyan, de része voltam régebben egy ilyen tartalomgyárnak. Valaki azzal foglalkozott, hogy írt a közhelyeket, amiket aztán eladott újságoknak, magazinoknak, netes portáloknak nem túl nagy pénzért. De a sok ügyfél miatt megérte. Újrahasznosított dolgok is voltak benne bőven, tehát nem kellett megszakadni a munkában. Ilyen mondatokat, mint például "Pénzügyekben szerencsés lehet ez a hét, de figyeljen oda a rosszakaróira." bárhol, bármikor el lehet sütni. Ezeket kell csak variálni, meg picit odafigyelni azért, hogy mikor mit írsz. Én egyszer figyelmetlen voltam, nem volt kedvem újratördelni az egész horoszkópot egy újságban, hát fogtam egy 3-4 évvel korábbi számot találomra és átemeltem egy az egyben az egész horoszkóp blokkot abból.

Aztán hallottam visszajelzést, hogy valaki értetlenkedett, hogy miért írta azt a horoszkóp januárban, hogy használja ki a jó időt, és menjen vízpartra.

Szóval ennyire érdemes komolyan venni ezt az istentelen nagy baromságot.

2017. szept. 13. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Csak akkor megbízható, ha személyre szabott és megfelelő ismerettel rendelkező ismerős elemzi, ingyen! Ha pénzért csináltatod, kétes lehet.
2017. szept. 13. 12:26
 6/11 Duenna ***** válasza:
Az újságokban megjelenő horoszkópok mind csak játékok, az 5-ös hozzászólóval értek egyet!
2017. szept. 13. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Valaki kitál minden napra egy baromságot s abban akarsz megbízni?
2017. szept. 13. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Semennyire. Sehogy.
2017. szept. 13. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az újságokban naponta megjelenő, 3-4 soros pozitív tanácsokat nem nevezném horoszkópnak. Kizárólag a napjegy alapján amúgy sem lehet sokat mondani az emberről.

Mindenképp kell a pontos, v pontosított születési időpont és egy megfelelő horoszkópkészítő ember ahhoz, h számodra hasznos információt kapj.

2017. szept. 13. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Mint a legtöbb ezotériával kapcsolatos dologra, erre sincs tudományos bizonyíték, hogy bármi relevanciája lenne. Úgy működik, ha hiszel benne. A nagy számok törvénye alapján párszor csak be kell jönnie.
2017. szept. 13. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!