Halak lány és ikrek fiú közt tényleg nem lehet tartós és jó párkapcsolat?
Megtetszett egy fiú, aki ikrek jegyű, nagyon kedves, mosolygós, minden rendben vele.
Én meg halak vagyok és rólam is hasonlóakat szoktak mondani mások és szerintem összeillenénk.
Viszont egy csomó helyen olvasom, hogy a halak a legérzelmesebb jegy, az ikrek meg túl rideg, és nem elég érzelmes, túl pörgős személyiség a halak számára.
Én viszont nem érzem, hogy valami hű, de jaj de nagyon érzelmes lennék és én is egy csomó mindent csinálok egyszerre, ha nem történik velem valami, akkor szét unom az agyamat.
Lehetséges, hogy valakire egyáltalán nem igaz amit a horoszkópja ír? Nektek van személyes rossz tapasztalatotok?
Akkor összefoglalva:
A válaszolók egyik fele baromságnak tartja a horoszkópot és hülyének azokat, akik hisznek benne.
A másik fele, akiknek meg volt tapasztalata ez ügyben, azoknak meg mind negatív volt.
Elgondolkodtató...
Oké, köszi.:D
Csak sajnos másfél hete ismerem csak és van pár nyomulós liba, akik sportosak, aranyosak és olyan cukin kis termetűek, én meg egy átlag csaj vagyok és félek, hogy elhappolják előlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!