Mi a véleményed az alábbi kézírásról? (Grafológia)
Szeretném egy olyan ember véleményét kérni, aki ért a grafológiához. Mit tudnál elmondani az alábbi kézírásról? Milyen jellemű lehet a tulajdonosa, mik az erősségei, gyengeségei, mire kellene jobban odafigyelnie, stb.
Minden dolog érdekel, az is, ami esetleg rossz.
A segítségeteket előre is köszönöm. A végén ott a monogramom (G. M.)
Jobbkezes vagyok, 19/F
Linkek a képekre:
"Viszont mivan akkor, ha ő ebből "kigyógyul"? Mert ha valaki labilis mondjuk 20 évesen, nem biztos hogy 40 évesen is az lesz. Akkor változik az írása?"
Pontosan.
"Szerintem ez a grafológia egy baromság. Nem kell leharapni a fejem, meg lepontozni sem, csak a véleményem. Azért, mert vegyük azt, hogy valaki labilis természetű. És akkor hullámzó az írása, vagy milyen. Viszont mivan akkor, ha ő ebből "kigyógyul"? Mert ha valaki labilis mondjuk 20 évesen, nem biztos hogy 40 évesen is az lesz. Akkor változik az írása?"
Kb. 2 havonta változik az ember írása
Szerintem is hülyeség, nekem rendkívül ronda a kézírásom, mármár olvashatatlan. Nyomtatott kisbetűket viszont szépen, olvashatóan tudok írni, egyszerűen azért, mert azt később tanultam meg, középiskolában, a kézírásom viszont elsőtől kezdve csak romlott, mert siettem. Így az egyetemen inkább mindig nyomtatott betűkkel írtam a dolgozatokat, hogy el tudják olvasni :P Akkor most két személyiségem van, attól függően, hogy kézírással vagy nyomtatottal írok?
Szerintem ez csak mégegy HR-szemfényvesztés, be kéne tiltani, mert diszkrimináció (nemcsak nálam, de mi van azokkal, akiknek sérült a keze?)
Annak az alkalmazása állásinterjúkon.
Akárhogy nézem, engem csak Lombroso született bűnelkövető-elméletére emlékeztet. Csak itt nem a koponya formájából vonnak le következtetéseket az illető személyiségére vonatkozóan, hanem az írásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!