Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az alábbi...

Mi a véleményed az alábbi kézírásról? (Grafológia)

Figyelt kérdés

Szeretném egy olyan ember véleményét kérni, aki ért a grafológiához. Mit tudnál elmondani az alábbi kézírásról? Milyen jellemű lehet a tulajdonosa, mik az erősségei, gyengeségei, mire kellene jobban odafigyelnie, stb.

Minden dolog érdekel, az is, ami esetleg rossz.

A segítségeteket előre is köszönöm. A végén ott a monogramom (G. M.)

Jobbkezes vagyok, 19/F

Linkek a képekre:

[link]

[link]

2010. máj. 25. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Viszont mivan akkor, ha ő ebből "kigyógyul"? Mert ha valaki labilis mondjuk 20 évesen, nem biztos hogy 40 évesen is az lesz. Akkor változik az írása?"

Pontosan.

2010. máj. 26. 00:20
 12/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez a grafológia egy baromság. Nem kell leharapni a fejem, meg lepontozni sem, csak a véleményem. Azért, mert vegyük azt, hogy valaki labilis természetű. És akkor hullámzó az írása, vagy milyen. Viszont mivan akkor, ha ő ebből "kigyógyul"? Mert ha valaki labilis mondjuk 20 évesen, nem biztos hogy 40 évesen is az lesz. Akkor változik az írása?"

Kb. 2 havonta változik az ember írása

2010. máj. 26. 05:47
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is hülyeség, nekem rendkívül ronda a kézírásom, mármár olvashatatlan. Nyomtatott kisbetűket viszont szépen, olvashatóan tudok írni, egyszerűen azért, mert azt később tanultam meg, középiskolában, a kézírásom viszont elsőtől kezdve csak romlott, mert siettem. Így az egyetemen inkább mindig nyomtatott betűkkel írtam a dolgozatokat, hogy el tudják olvasni :P Akkor most két személyiségem van, attól függően, hogy kézírással vagy nyomtatottal írok?

Szerintem ez csak mégegy HR-szemfényvesztés, be kéne tiltani, mert diszkrimináció (nemcsak nálam, de mi van azokkal, akiknek sérült a keze?)

2010. máj. 26. 05:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Mármint mi a diszkrimináció? A grafológia? XDDDDDDDD
2010. máj. 26. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Annak az alkalmazása állásinterjúkon.

Akárhogy nézem, engem csak Lombroso született bűnelkövető-elméletére emlékeztet. Csak itt nem a koponya formájából vonnak le következtetéseket az illető személyiségére vonatkozóan, hanem az írásából.

2010. máj. 27. 01:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Csakhogy: mint tudjuk, a kézírás helytelen megállapítás; az agyírás lenne a jó kifejezés. Bizonyíték is van rá, hogy az agyvelő "ír".
2011. jan. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!