Mi a véleményed az alábbi kézírásról? (Grafológia)
Figyelt kérdés
Szeretném egy olyan ember véleményét kérni, aki ért a grafológiához. Mit tudnál elmondani az alábbi kézírásról? Milyen jellemű lehet a tulajdonosa, mik az erősségei, gyengeségei, mire kellene jobban odafigyelnie, stb.
Minden dolog érdekel, az is, ami esetleg rossz.
A segítségeteket előre is köszönöm. A végén ott a monogramom (G. M.)
én úgy tudom,ha elég hullámzóak a sorok, akkor a hangulatod is ilyen, s labilis vagy.
illetve nem értem, hogy egyszer így máskor úgy írod a g betűt. hol van hurok, hol nincs.
2010. máj. 25. 22:10
3/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, h legalább egy A/4-es oldal kell, h rendesen lehessen látni, h mikor "viselkedsz", ezt arra értem, h próbálsz szépen írni, vagy olvashatóan, de mindenképp befolyásolod az írást ilyen rövid szövegben.
betűméret nagy-> magabiztos; kicsi-> kicsi az önbecsülés
2010. máj. 25. 22:18
5/16 anonim válasza:
Csak egy évig tanultam grafologiát, de ez a néhány sor nem elemzhető teljes bizonyossággal. Kétszer ennyi mennyiségű írás kellene, látni kellene a margót, a megszólítást, a teljes aláírást, dátumozást stb. Így értékelhetetlen!
2010. máj. 25. 22:26
6/16 anonim válasza:
Ronda írás.
2010. máj. 25. 22:54
7/16 anonim válasza:
"Ronda írás."
A grafológiában ennek nincs értelme.
2010. máj. 25. 23:05
8/16 anonim válasza:
Szerintem ez a grafológia egy baromság. Nem kell leharapni a fejem, meg lepontozni sem, csak a véleményem. Azért, mert vegyük azt, hogy valaki labilis természetű. És akkor hullámzó az írása, vagy milyen. Viszont mivan akkor, ha ő ebből "kigyógyul"? Mert ha valaki labilis mondjuk 20 évesen, nem biztos hogy 40 évesen is az lesz. Akkor változik az írása?
2010. máj. 25. 23:10
9/16 anonim válasza:
A betűid sokszor egyenesek, néha balra dőlnek: ez nagy akaraterőre utal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!