Halála előtt átrendezte a helységet, hallottatok már ilyet?
Jó pár évvel ezelőtt történt ez az érdekes eset, amire nem tudtunk logikus magyarázatot adni. Gondoltam megkérdem tőletek, történt-e hasonló körülöttetek!?
A mamám ,a halála előtti napon, csak feküdt, rosszul volt, ereje is alig. A szomszéd utcában lakott, és a szüleim egész nap vele voltak. Este 7 körül úgy adódott, hogy mind2jüknek haza kellett jönnie, és egyedül hagyták kb. 30 percre a szobájában..
30-40 perc múlva visszamentek, és látták, hogy a szoba át lett rendezve. Az üvegesszekrény, amit 2 ember is nehezen mozdít meg, a szoba közepén állt. A TV-s asztal szintén teljesen máshol volt, ami szintén egy súlyos (régiféle FF tv) darab volt. Életerős embernek, is szűk lenne a 30perc minderre. Ő pedig ült az ágyon és NEM emlékezett semmire. Másnap reggel halt meg...
Valaki hallott már efféle történetet?
Mi lehet erre a logikus magyarázat?
bakker, nekem a dédim is ezt csinálta. igaz annyira nem pakolt szét, de a szobájában az utolsó vacakig mindent becsomagolt egy éjszaka alatt és újságba csomagolt. Reggel még beszéltünk vele. Kimentünk boltba és mire visszaértünk meghalt
:((((
Utolsó, ez komoly?
Amúgy érdekes az említett halál előtti periódus, amikor visszatér az ereje. Ebben lehet valami, de az elég hihetetlen, hogy 1,2 - 2 méterre előrébb húzza a szekrényt. Utolsó 4-5 évben volt botja is. Háát elég különös..
Azt tudom elképzelni, hogy a mamának volt egy "kattanása" és egyszerűen fogta magát. a halált haldoklás előzi meg és néha nagyon furcsa dolgokra képes olyankor az ember. aztán ez az egész egyszerűen kiesett a mamádnak.
az én nagyapám a halála előtt latin közmondásokat mondott latinul, de már ő sem volt igazán tudatánál. (fiatal korában tanult latint, de sose használta)
Az én nagyim meg olyat csinált fél éve, hogy annak ellenére, hogy csak nehezen tud menni, belement a fürdőkádba és ott ült.
De olyan halkan mászott bele, hogy a tesóm, aki pár szobával odébb ült a konyhában, semmi neszt sem hallott a fürdőszobából.
Aztán a szüleim ott találták meg, ő pedig nem tudta, hogy hogy is került oda. Persze nemhogy csak kijönni nem tudott volna maga, hanem még felállni sem.
De ő nem halt meg, azóta is élt, 85 éves, igaz azóta megállapítottak nála súlyos időskori elbutulást.
A nagyiddal is ilyesmi történhetett, az, hogy ilyet csinált, és az, hogy másnap meghalt, valószínűeg csak véletlen egybeesés.
De ő nem halt meg, azóta is élt,
él, nem élt
Tőled idézek.
"Az üvegesszekrény, amit 2 ember is nehezen mozdít meg, a szoba közepén állt."
"Faterom húzta vissza a helyére a két bútordarabot."
Ez azért némileg ellentmondásos.
Másrészt pedig úgy tűnik a szavaidból ítélve, hogy a szoba átrendezése a nagyid által kimerült két bútor odébbtolásában...
Pl az is magyarázat lehet, hogy a faterod azokat a géneket, amelyektől egy Fekete Laci kaliberű ember lett, a mamádtól örökölte.
Ha pedig tőle örökölte ezeket, akkor ő is egy szupererős nő lehetett.
Olyan pedig előfordul, hogy az idősek egy elborul állapotban, testi állapotukról megfeledkezve állapotukat és korukat meghazudtoló dolgokat tesznek.
Tehát ez is egy lehetséges magyarázat a rejtélyre.:)
Az én ismerősöm halálos betegen átrendezte a ruhásszekrényt,és csomagolt a táskáiba,néhány perc alatt,hogy Ő megy megkeresni a férjét a Szovjetunióban!
Az elme nagyon különleges dolgokra lehet képes,abnormális helyzetekben!
Persze mikor megkérdeztük hogy ez most komoly-e,magához tért az "álomból",és megmosolyogta saját "hülyeségét"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!