Halála előtt átrendezte a helységet, hallottatok már ilyet?
Jó pár évvel ezelőtt történt ez az érdekes eset, amire nem tudtunk logikus magyarázatot adni. Gondoltam megkérdem tőletek, történt-e hasonló körülöttetek!?
A mamám ,a halála előtti napon, csak feküdt, rosszul volt, ereje is alig. A szomszéd utcában lakott, és a szüleim egész nap vele voltak. Este 7 körül úgy adódott, hogy mind2jüknek haza kellett jönnie, és egyedül hagyták kb. 30 percre a szobájában..
30-40 perc múlva visszamentek, és látták, hogy a szoba át lett rendezve. Az üvegesszekrény, amit 2 ember is nehezen mozdít meg, a szoba közepén állt. A TV-s asztal szintén teljesen máshol volt, ami szintén egy súlyos (régiféle FF tv) darab volt. Életerős embernek, is szűk lenne a 30perc minderre. Ő pedig ült az ágyon és NEM emlékezett semmire. Másnap reggel halt meg...
Valaki hallott már efféle történetet?
Mi lehet erre a logikus magyarázat?
A helység az egy falu, város, stb.
A szoba, konyha, stb az helyiség.
Szóval nem hiszem, hogy átrendezte a helységet.
Utolsó: köszönjük Emese
Egyébként nekem is hihetetlen, de ennél hihetetlenebbet is láttam már, amit ha nem látok saját szemmel, lipótra küldtem volna aki mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!