Melyik illatnak van kellemes, nyugtató, lazító hatása?
Figyelt kérdés
Ezek közül: görögdinnye, áfonya, málna, eper, banán, mangó, lime, vanília, szőlő, citrom, ananász, narancs, fahéj, alma, kivi, csoki, kókusz2017. aug. 26. 17:37
4/11 anonim válasza:
Számomra a kókusz, illetve a vanília
6/11 anonim válasza:
Mindenképp a vanília ami kellemesen lágy. A gyümölcsös illatok engem inkább felpezsdítenek. Még a fahéj ami erre a célra megfelelne,meg talán a csoki de azt nehezebben képzelem el.
8/11 anonim válasza:
Nekem vanilia, csoki, kókusz.A rózsát, levendulát nem szereted? Valóban nyugtató hatásuk van.
9/11 anonim válasza:
Illata? Emberi vernek.. Finom *-*
Ezen kivul maradj inkabb a levendula illatnal, vagy ha rendes gyerek vagy es bevallalos, akkor nevetogaz. Minden orron szivhato anyagot kapasbol ajanlok, az ekit pluszba, vagy szivj fuves cigit. A legnagyobb eselyed ugyanakkor a hallucinogeneknel van: jo illat erzetet adhat egy kivalo trip :)
Azert hatha egy-ket tanacsot megfogadsz, a flash nagyon allat tud lenni! Tudom, nyiltan reklamozok illegalis szereket. De ilyen emberek is kellenek! Nem troll valasz, ha kiprobalnad valamelyiket, irj privit...tapasztalat... Hogy mikre kepes az emberrel.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!