Mi a kedvenc összeesküvés-elméletetek?
Kedvenc összeesküvés-elméletem a következő:
Az "összeesküvés-elmélet" kifejezést a CIA találta ki 1967-ben , hogy támadhassanak bárkit, aki megkérdőjelezi a "hivatalos" narratívát.
1967 áprilisában a CIA írt egy jelentést, amelyben megalkotta az "összeesküvés-elmélet" fogalmát, és az ilyen elméletek elferdítésének ajánlott módszereit. A jelentést "Psych"-nek nevezték el - a "pszichológiai műveletek" vagy a dezinformáció rövidítéseként - és "CS"-nek a CIA "Clandestine Services" (Titkosszolgálatok) egységére utalva.
A jelentés a New York Times 1976-os, az információ szabadságról szóló törvény értelmében benyújtott kérésére került napvilágra.
Nekem ez a kedvencem : Zsidók a nem-zsidó gyerekek vérét eszik áldozatként, s a húsukat McDonalds kajába és hasonlókba darálják: Az elmélet szerint a palesztínokat ledarálva hambihúsba teszik. Ezen az oldalon találni érdekes csemegéket ;)
Nem összeesküvés, de alternatív történelem, az arvisura.
Mely szerint többek között:
- Jézus magyar táltos volt, kit Uruk város királyává koronáztak a magyar Szent Koronával
- Minden magyar vallás alapja az ősmagyar szeretetvallás
- Mikor a nyugati, vagy keleti kereszténység között kellett választanunk, a táltosok összejöttek, de döntetlen lett a szavazás. Döntetlen, mert Piroska Fejedelemasszony éppen Erdélyben agyműtétet hajtott végre, és nem tudott részt venni. A megismételt gyűlésen, melyen már Piroska is tudott szavazni, végül a nyugati kereszténységet választottuk
- volt egy árpádházi II. Zoltán királyunk. Érdekes módon I. Zoltánról nem találtam semmi említést
És ez még csak a dolgok krémje :D
A "mag nyelve" meg még szóba sem került :D
A kedvencem, mert régen szerettem a zenéjüket, és közben találtam ezt az agymenést:
Az igazi Paul McCartney 1966-ban meghalt autóbalesetben, de mivel a Beatles-ről volt szó, és a shownak mennie kellett tovább, így egy Paul McCartney hasonmás verseny győztesével pótolták az igazi Pault, a halálesetet pedig eltusolták. A másik három tag viszont nehezen törődött bele, és titkos üzeneteket hagytak a dalaikban (visszafelé hallgatva azt hallani "Paul halott"), és a lemezborítóikon is szimbolikus utalások vannak a tragédiára (az Sgt. Pepper albumon egy sír felett állnak, amin bal kezes gitár van - Paulé - és minden híresség, aki körülveszi őket, halott stb. stb.)
Hú ezek nagyon állatok!
Vannak ilyen idióták, akik tényleg elhiszik, hogy létezik a Balaton? A McDonalds manipulálja őket is...
A Paul McCartney-os dolgot már hallottam tegnap, nem rossz.
"Az igazi Paul McCartney 1966-ban meghalt autóbalesetben, de mivel a Beatles-ről volt szó, és a shownak mennie kellett tovább, így egy Paul McCartney hasonmás verseny győztesével pótolták az igazi Pault, a halálesetet pedig eltusolták"
Ez spec igaz. A McCartney hasonmás meg is ölette Lennont, mert le akarta leplezni őt. Nagyon fájt neki McCartney halála, jó barátja volt. Nem tudta elviselni, hogy valaki bitorólja anevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!