Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Léteznek szuperhősök? Vagy...

Léteznek szuperhősök? Vagy olyan embereké, akik megpróbálták azzá válni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Chuck Norris? Amúgy a szuperhős jelentése: egy eszme nevében jót cselekszik. Szóval szerintem léteznek szuperhősök. Youtubon találsz videókat szuperhősökről (nem összetévesztendő a szuper erejű emberekkel).
2017. júl. 19. 07:56
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Bizony, hogy léteznek. A két szememmel láttam őket amerikai filmekben.
2017. júl. 19. 08:36
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem mindenki szívében egy szuperhős lakozik. Például én mindig átsegítem a járókelőket a piroson és amikor verekedés tör ki végignézem, mert egy hősnek tudnia kell hol a helye. A verekedés az emberi természet része, segít levezetni a feszültséget, ha meglállítjuk az emberiség ellen cselekszünk. 😏 A piroson átsegítés is jó célt szolgál, mert segít a túlszaporodás elleni harcban. Ugyanakkor ez a hatalmas felelősség, ami ránk hősökre hárul nagyon sok stresszel jár, úgyhogy ne tartsuk vissza amikor más kárára tudunk nevetni. Ezért nem árt gyakorolni a hős nevetést. https://www.youtube.com/watch?v=f3BPx2lt6E0
2017. júl. 19. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Pókember az igazi, ugye? Vagy engem átvertek?
2017. júl. 19. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Totál igazi, ahogy a bosszúállók is.

2017. júl. 19. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen/Igen

Rendőrök, Mentők, Tűzoltók, Katasztrófavédelmi dolgozók és minden olyan foglalkozásban dolgozók, akik az életüket kockáztatják a mi életünkért. Számomra ők a "szuperhősök".

2017. júl. 19. 21:56
 17/18 anonim válasza:
Na jó, egyel előttem válaszoló... A katasztrófavédelmiseket kihagyhatod a dologból, azok csak papírokat tologatnak. A többiek valóban képesek életeket is menteni
2017. júl. 19. 23:16
 18/18 anonim ***** válasza:
filmek da
2017. júl. 22. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!