Mátrix Drops computer, cseppek (Kovács Magyar András). Tapasztalattal, véleménnyel már rendelkezik valaki?
"opeloslaci"
A fórumon olvasni, hogy a Táltos azt szokta nekik mondani, hogy gyermekkorában megbántott oktalanul valakit a páciens és erre vezeti vissza az összes lelki okot és fizikai betegséget, mint lelki eredetűt. Ez átverés !
Mindenki csinált már valami gyerekcsínyt, bántottunk már meg sok embert, vert le mindenki gyermekként vázát és fogta rá a szellemekre, amire nem emlékszünk, de ettől nem lesz senki lelki, fizikai beteg !!!
Válasz a kérdésre!!!!!! Látom érkezik mindenféle hozzászólás csak válasz nem érkezik a kérdésre!( mint ahogyan az általában szokott).Érdemes elvégezni az elemzést és a cseppek hatásosnak bizonyultak! Rendkívül
elégedett vagyok én és azok is akiket oda vittem.Elképesztő mennyi fajta csepp van és azonbelül is külömböző poteciálú(erősségű). A gép pontosan kiírja azt a legfontosabb 15 dolgot amire neked szükséged van! Elsőként én próbáltam ki előszőr és később a többi barátomnak is felkeltette az érdeklődését, hogy mitől vagyok ennyire kiegyensúlyozott! Azért mertem ajánlani a többi barátomnak mert olyan pozitív dolgokat TAPASZTALTAM amikre orvosilag soha nem kaptam megoldást. Nyílván nem fogok itt több lapnyi sztorit leírni én és a barátaim tapasztalatairól(6 ember volt akikkből 4 teljesen szkeptikus volt ezzel kapcsolatba és a maradék kettő hát úgy ahogy gondolta hogy ebből lesz valami.) Ma az orvosok , tudósok , professzorok nagy része nem hiszi hanem tudja hogy a betegségek lelki eredetűek és ezt el is imerik. A lelki eredetű szó magában foglalja az ENERGIAHIÁNYOS, KAPCSOLAT, GONDOLAT, ÉRZELMI, problémákat. Ez a gép kere perec megmutatja és te magad is rájössz és ez a lényeg szerintem , hogy saját magad is rájössz hogy neked tényleg ezek a problémáid. Azt meg , hogy milyen komoly problémákat oldottunk meg vele azt meg ide le se írnám ugyanis akkor jönnének a hozzászólások , hogy hát ezt nem hiszem el meg stb. Mindenki azt gondol amit akar de ha már jártál mindehol és nem jött össze az amit szeretnél akkor próbáld ki a MATRIX DROPS COMPUTERT! Egyik haveromat azért mégis csak meg említem pár szóban! 6 évig volt pánikbeted, végigpróbálták a szülei az orvosokat a pszichológusokat és a végén már pszichiáterhez került. A helyzet csak romlott és ez nagyon nehéz volt mint haveromna nézve mint pedig a szüleinek. A központban mondták még neki , hogy mi az ami még okozza plusban( ezt megint direkt nem írom ide mert akkor megint jönne hogy bla bla bla). Megkapta a kezeléseket és beszedte a cseppet és nulla pánikja van ! Az egész élete gyökeresen megváltozott pozitív irányba. Ha eljutsz a központba ÚJ és FURCSA dolgokat halhattsz ezeken ne lepődj meg, de érdemes meg ismerni az igazságot. Legyél nyitott és sikerrel járhatsz. Én azt mondom mindenkinek el lehet ezt hinni meg nem is én elfogadom nekem ezzel nincs problémám. Egyedül saját utadban állsz ha nem adsz esélyt neki. Szép napot mindenkinek :)
Rontás levétel nála 20.000. Ft
Higyjen benne aki akar, én ugyan be nem teszem oda a lábam
2017. júl. 1. 17:27
Ha nem kert volna soha penzt, soha nem jutott vna el idaig. Egy olyan keszulek 1,5 millio forint. Ha jofejsegbol kezelne, meg mindig csak csontkovacs lenne. Igen is meg kell kerni az arat a dolgoknak. Nem draga egyebkent.
Egy nagy átverés az egész, en jártam nála. Senkinek nem ajánlom , szemfényvesztes az egész. Dusgazdag a beteg elkeseredett emberek pénzéből, raadasul nagyképű öntelt. Vizet árul es varázsol egy palcaval. Remélem megkapja a méltó büntetését.
Csaló a feleségével együtt.
Azigen utolsó, ez jó mocskolódás volt. Én jártam nála, segített, anyukámnak is. Mindenkinek ajánlom bátran!
Egyet viszont tudni kell, csak azokat az elváltozásokat képes visszaállítani eredeti állapotába a testben, amelyek mögött nincs lelki eredetű probléma. A lelki gócokat a betegnek kell megoldania, amíg azt nem rendezi, addig nincs tartós javulás.
Anyukadat biztos hogy nem ő gyógyította meg .
Inkabb ő saját magát.
Ha ez olyan nagy csoda gép, akkor miért nincs ott a világ minden országában?
Miért nem csaptak le rá az amerikaiak, az arabok, swájciak? Senkinek nem jutott ez eszébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!