Csak szerintem szánalmas ez a témakör?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 21:32
11/17 anonim válasza:
Mi a faszomnak jössz ide ha nem érdekel?? Egyáltalán minek olvasod? Engem rohadtul nem érdekelnek az Ételek,italok, Szépség,divat, Politika meg a hasonló kategóriák, szóval nem megyek oda. Akkor lécci ti se gyertek ide...
12/17 anonim válasza:
Szerintem te vagy a szánalmas!
13/17 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak szereti ha azt írják neki,hogy ő a szánalmas :)
14/17 anonim válasza:
hát azt tény hogy sok hülye jön ide. Pl mindenki itt akarja megfejtetni az álmát és itt akarja leiratni a horoszkóját (amit a google-n is megnézhetett volna 1/3 idő alatt...)
ja meg van néhány kis gyagyás tinilány aki hisz az átkokban...
de ezen kívül sztem egész jó kis témakör.
15/17 anonim válasza:
Te minek jössz ide dumálni ha nem érdekel?
És rohadtul nem hülyeség ez a téma...és szerintem akinek van egy cseppnyi kis esze is az elgondolkozik ezeken a dolgokon...mert van alapja...majd ugyis megtapasztaljátok egyszer!
16/17 anonim válasza:
Ha a saját szemükkel látnának az ilyenek például szellemet,akkor sem hinnék el,hogy létezik,inkább a saját épelméjűségükben is kételkedni kezdenének.
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!