Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert vagyok szerencsetlen?...

Miert vagyok szerencsetlen? Leci katincs ra kerlek olvasd el

Figyelt kérdés

Ezelot 4 napja elvesztetem

A penzem megint masnap elvesztetem a penzem es nem volt lyukas a zsebem egyik nadragomon sem ezek elot el rontotam anyam telefonjat es a tobirol nem is beszelek pedig mindig imadkozok es semmi roszat nem csinalok es ebben az a legroszabb hogy ez mind a szuleim kara es nem vagyunk gazdagok sem es ezt nekik visza akarom adni tenyleg ez Mar sok es az ezeloti karok meg nagyobbak leci adj barmijen tippet amivel penzt keteshetek ha el olvastad nagyon szepen megkerlek irj barmit :(

2017. jún. 21. 19:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki kommentjet
2017. jún. 22. 19:38
 12/14 anonim válasza:
Átok.Téged ellátkoztak.Ha az ártó rontástól meg akarsz szabadulni gyűjts tüzet szomorú szùz fával egy papirra ird le azt hogy mivel átkoztak meg és dobd bele a tűzbe és imádkoz
2017. jún. 23. 10:38
 13/14 anonim válasza:
Az előbbi vagyok ha ezt nem akarod akor menj a templomba imátkoz és szorongas egy szűz fa agát
2017. jún. 23. 10:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Van személyes kapcsolatod Jézussal? Mert ha nincs nem csodálkozom... Nekem is volt egy ilyen időszakom. Rengeteg rossz dolog történt velem, de aztán befogadtam Jézust a szívembe, és minden rendbe jött, még most is vannak zökkenők az életemben, de mindenen túljutok Isten segítségével. Azóta anyagi problémáim sincsenek. Fogadd be Jézust a szívedbe!
2017. jún. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!