Melyik fajta elt tobb eletet?
Sziasztok.
Az erdekelne, hogy melyik tipusu ember elt tobb eletet eddig, melyik tipus van tul tobb eleten mar.
1-es tipus a vidam, gondatlan, szinte mindenen nevet, problemamentes, illetve nem veszi olyan komolyan oket,konnyebben megoldja a problemait az eletvidamsaga, lazasaga miatt, extrovertalt tipus, nyitott uj dolgokra, mozgekony, aktiv...
2 tipus, a komor, komoly, mindent szinte komolyan vesz, valos problemakon nehezen teszi tul magat, nehezebben oldja meg, es neha problemakat gyart,introvertalt tipus, nehezebben valtoztat, van tartasa, viszont van egy eros elkepzelese a vilagrol, mindent erzekel es elemez maga korul.stb
Persze most csak nagyjabol vazoltam fel, es nagyon a ket vegletet mondtam. Tehat az 1-es tipusnak valahogy konnyebb az elete, de valahogy jol is csinalja, mert az eletet konnyeden kene venni. A 2es tipusnak nehezebb az elete, de nem naiv, latja a valosagot. Melyik a tapasztaltabb?
#9 mar ebben az eletben eldonti az eloleny hogy milyen kovetkezo eletet akar majd
igy ha valasztani akar akkor mindeg eleteben kell mert szellemkent mar tehetetlen az ujjaszuleteseig
#11 #12 valoszinuleg ti fejlettebbek vagytok mert a gondolkodasotokat nem ertem
vehetiek gunyosnak is de komolyan gondoltam
en az egyszeruseget tartom helyesnek
sokszor el kell olvasni es akkor is ragos, pedig helyesebben irtok
ez viszont nem igaz:
fejletseg csak fejleszto tapasztalatal all elo nem pedig azert mert mar sok elete volt elotte epp ezt probaltam leirni
tehat ez helytelen #12 ben ha erre utalt ezzel
"Az, hogy ki mennyi életen van már túl, kvázi mennyire fejlett lélek, a következőből derülhet ki leginkább: mennyire nyitott a spiritualitás felé. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!