Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik fajta elt tobb eletet?

Melyik fajta elt tobb eletet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az erdekelne, hogy melyik tipusu ember elt tobb eletet eddig, melyik tipus van tul tobb eleten mar.

1-es tipus a vidam, gondatlan, szinte mindenen nevet, problemamentes, illetve nem veszi olyan komolyan oket,konnyebben megoldja a problemait az eletvidamsaga, lazasaga miatt, extrovertalt tipus, nyitott uj dolgokra, mozgekony, aktiv...

2 tipus, a komor, komoly, mindent szinte komolyan vesz, valos problemakon nehezen teszi tul magat, nehezebben oldja meg, es neha problemakat gyart,introvertalt tipus, nehezebben valtoztat, van tartasa, viszont van egy eros elkepzelese a vilagrol, mindent erzekel es elemez maga korul.stb

Persze most csak nagyjabol vazoltam fel, es nagyon a ket vegletet mondtam. Tehat az 1-es tipusnak valahogy konnyebb az elete, de valahogy jol is csinalja, mert az eletet konnyeden kene venni. A 2es tipusnak nehezebb az elete, de nem naiv, latja a valosagot. Melyik a tapasztaltabb?

2017. jún. 18. 13:41
1 2
 11/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 mar ebben az eletben eldonti az eloleny hogy milyen kovetkezo eletet akar majd

igy ha valasztani akar akkor mindeg eleteben kell mert szellemkent mar tehetetlen az ujjaszuleteseig

2017. jún. 18. 15:28
 12/15 thoomas26 ***** válasza:
100%
Az, hogy most milyen valaki, az a jelenlegi személyiségétől függ. A jelenlegi személyiségét pedig aszerint választja a lélek, hogy mit kell neki vagy mit szeretne megélni, megtapasztalni. Az, hogy ki mennyi életen van már túl, kvázi mennyire fejlett lélek, a következőből derülhet ki leginkább: mennyire nyitott a spiritualitás felé. Az, hogy a valódi igazság tudása, ami minden ember tudatalattijában ott van, mennyire süllyedt mélyre, az mennyire és milyen mértékben képes ebben az életében felszínre törni. A fejlettebbeknél ez nem is süllyed oly mélyre és következésképp könnyen is képes a felszínre törni.
2017. jún. 18. 16:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az utolsonak az ertelmes kommentet :)
2017. jún. 18. 17:07
 14/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#11 #12 valoszinuleg ti fejlettebbek vagytok mert a gondolkodasotokat nem ertem

vehetiek gunyosnak is de komolyan gondoltam

en az egyszeruseget tartom helyesnek

2017. jún. 18. 17:22
 15/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

sokszor el kell olvasni es akkor is ragos, pedig helyesebben irtok

ez viszont nem igaz:

fejletseg csak fejleszto tapasztalatal all elo nem pedig azert mert mar sok elete volt elotte epp ezt probaltam leirni

tehat ez helytelen #12 ben ha erre utalt ezzel

"Az, hogy ki mennyi életen van már túl, kvázi mennyire fejlett lélek, a következőből derülhet ki leginkább: mennyire nyitott a spiritualitás felé. "

2017. jún. 18. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!