Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Előre szoktam álmodni, normális?

Előre szoktam álmodni, normális?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta megvan ez a szokásom, hogy kb 1,5 van amikor 2 hónappal előre megálmodok jeleneteket. Nem a dejavu érzés, hogy már ezt láttam, hanem pontosan tudom, hogy álmomban láttam. Elég gyakran fordul elő ez a jelenség? Mi lehet ez?

2017. jún. 3. 08:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ezek a jelenetek részletesek és pontosak akkor nem szokás hanem adottság...

Ha szokás akkor csak általános,egyébként is rendszeresen bekövetkező eseményeket "látsz" előre ez bárkivel előfordul.

2017. jún. 3. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia,

Van egy adottságod amellyel előre kiszámítasz álmodban pár részletet ami a jövőben meg fog történni.

2017. jún. 3. 09:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Az álmok jövőbeli történéseket is megmutatnak. Az előttem hozzászólókkal egyetértve, neked megvan ehhez egy adottságod, amely keveseknek adatik meg.
2017. jún. 3. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Azt jelenti hogy az álmaidról megmaradt zavaros emlékeidet összekötöd a valósággal. Majd kinövöd.
2017. jún. 3. 14:04
 5/11 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, és általában olyan dolgokról álmodok, amikről halvány gőzöm sincs, hogy ez mi is akart lenni. Pl helyszínek, kirándulások és az azokon történő cselekvéseket, amiket az osztálytársak vagy esetleg én látok.
2017. jún. 4. 07:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Esetleg, ha az is számít valamit ehhez a témához, cigánykártyát szoktam vetni és mindig pontos... Egy egy "vetés"/jóslás után állandóan kapom a visszajelzéseket, hogy "Na, igazad volt."
2017. jún. 4. 07:44
 7/11 thoomas26 ***** válasza:
6%
A jövő már a jelenben létezik, a mindenkori jelen következményeképp. A jelenben felszabaduló energiák alakítják, s újrarendezik, korrigálják minden egyes pillanatban. Éppen ezért minél közelebbi jövő látása tekinthető minél nagyobb valószínűséggel bekövetkezőnek. Bizonyos tudatállapotokban képesek vagyunk ebből az energiafolyamból információkat lehívni. Valaki jobban, valaki kevésbé. Te jobban. Ez egy képesség, melyből nálad erősebben működik, de nem véletlenül. Használd arra, hogy segíts vele másokon.
2017. jún. 4. 08:39
 8/11 anonim válasza:
Ugyan ez szokott velem is történni csak én pár évvel fiatalabb vagyok.
2017. jún. 5. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyen kiszűrhető az agy félrevezető játéka. Reggel, amikor felébredsz, írd le az álmodat. Minden részletét, különös tekintettel az illető viseletére, haja színére, stb. Aztán amikor valóban "megtörténik", vedd elő a papírt. Meg fogod látni, hogy a kettőnek köze sincs egymáshoz.
2017. jún. 6. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, normális.

Utólag álmodni az nem álmodás, hanem megtörtént dolog újra átélése.

2017. jún. 6. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!