Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Piros fonal a csuklón?

Piros fonal a csuklón?

Figyelt kérdés
Nemrégen feltették nekem ezt a piros cérnát a bal csuklómra,igazából minden jól alakult nem volt rá égető szükségem,de amióta rajtam van több dolog is inkább ellenkező irányba történt,tehát nem pozitívan?Van olyan akinek ilyen tapasztalata volt?Néhány tapasztalatot,véleményt szívesen vennék.Köszönöm.
2017. máj. 30. 11:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Narniában ez már válóok...
2017. máj. 30. 21:40
 22/29 anonim ***** válasza:

Utolsó előtt, piros vontatókötéllel már próbálkoztál?? Előtte a férjed álljon oda és mondja el ötször: múúúkögggy!!

:)

2017. máj. 31. 08:17
 23/29 A kérdező kommentje:
örülök hogy feldobtam a napotokat! :) Mindenkinek szép napot kívánok! :)
2017. máj. 31. 08:47
 24/29 anonim ***** válasza:
34%

Neked is! Komolyan mondom, vess Angyalkártyát, én jól szórakozom mindig ...

mondjuk van hogy addig vetem amíg az nem jön ki amit gondolok..:D

De eskü, van benne valami. Amúgy igen,a hit ereje, többen írták...hegyeket mozgat meg..

volt egy ilyen novella az egyik Galaktika magazinban a hitről....a végén összeomlott az egész világ ugyanis azt elképzelte magának az illető..-metróban utazott..-..

valaki esetleg nem tudja ennek a címét úgy kezdődött hogy utaznak és a metró nem áll meg /off/ régóta keresem..?:)

A végén ahogy toppantott a lábával és egyre hangosabban mondta ki: "nem hiszek benne" úgy omlottak össze a házak, megnyílt a föld. Talán valami orosz író írta vagy francia..:) De ugyanez működik a vallásban, egyszerűen bevonzod AZT amiben hiszel/nem hiszel..ilyen egyszerű!!

Nekem is mindennapos tapasztalat igaz én már 40 + vagyok..

2017. máj. 31. 09:05
 25/29 A kérdező kommentje:
Igen,én már régóta így élek,soha nem negatívoskodom,minden jobban is alakul mint előtte.A gondolatoknak és a hitnek is teremtő ereje van. :) És elfogadom azt is ha valaki butaságnak tartja,de tiszteletben tartom.Mennyivel szebb lenne a világ ha tiszteletben tartanánk egymást. :)37 vagyok,és nem bánom ha 5 évesnek gondolnak :)
2017. máj. 31. 10:33
 26/29 anonim ***** válasza:
25-ös. Gondold ki az ötös lottó számait nekem ha annyira teremtő ereje van a gondolatnak.
2017. máj. 31. 21:54
 27/29 anonim ***** válasza:
79%
26-os, ez annál sokkal összetettebb!! ha mindenki pozitívan állna hozzá a dolgokhoz, sokkal szebb lenne a világ!
2017. jún. 1. 08:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Igaz 27-es. Csak az nem varázsal történe hanem gondolkodás mod változással.
2017. jún. 1. 21:16
 29/29 anonim ***** válasza:
36%

Tökmindegy, ha ugyanazt a hatást éri el vele!

:)

2017. jún. 2. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!