Piros fonal a csuklón?
Viseld ha jól esik vedd le ha nem
De jelentősége nincs...
Komolyan Kérdező, most gondolkozz egy kicsit. Feltették rád a vörös fonalat, amitől minden jó lesz. Észrevetted hogy nem működik, ezzel már előrébb vagy a legtöbb hiszékeny embernél. Viszont sajnos ahelyett hogy levontad volna a következtetést hogy ez egy baromság, megmagyaráztad magadnak hogy rosszul rakta fel a férjed, "mert ő nem hisz benne".
A hit a kritika nélküli elfogadását jelenti egy adott dolognak. Ha egy fonál csak akkor "segít" ha hiszel benne, az azt jelenti hogy nem is segít, csak bemagyarázod magadnak. Te pedig pont ezt teszed, mivel nem segített kifogást keresel arra miért nem, ahelyett hogy elfogadnád hogy egy piros fonál nem fog semmi különlegeset tenni érted. Az csak egy fonál. Ha valaki tenni tud érted valamit az a férjed, beszéld meg vele a problémákat, támogassátok egymást stb., ne egy nyomorult fonáltól várd a csodát. :)
Mai napon kaptam egy jó ismerősömtől egy piros fonalat, amivel a mai rossz napom után felkötöttem magam egy lámpaoszlopra. Sajnos a piros fonal nem működött, leszakadt velem együtt :D
Lehet, hogy azért, mert az ismerősöm nem csupa jószándékból adta nekem a fonalat? Ugye ez lehetett a baj?
Jöttek is sorozatban a jóságok, és már megkérdőjeleztem a piros fonalat is. Valóban jó helyre rögzítettem a lámpaoszlopra? Vagy csak én voltam béna?
Szerintetek mit tegyek? Próbálkozzam egy másik piros fonállal?
A férjem sem hitt a piros fonálban puffogott is rendesen, szerintem ez lehetett az oka, hogy leszakadt!
Megyek és rohanok is beadom a válópert, mert mégis csak a férjem, és nem akarja a javamat!
Szerintetek vegyek egy másik piros fonalat, vagy ez is jó lesz? Ki kössön fel??
Amióta ez történt csupa katasztrófa az életem.
Nő, 34 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!