Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Piros fonal a csuklón?

Piros fonal a csuklón?

Figyelt kérdés
Nemrégen feltették nekem ezt a piros cérnát a bal csuklómra,igazából minden jól alakult nem volt rá égető szükségem,de amióta rajtam van több dolog is inkább ellenkező irányba történt,tehát nem pozitívan?Van olyan akinek ilyen tapasztalata volt?Néhány tapasztalatot,véleményt szívesen vennék.Köszönöm.
2017. máj. 30. 11:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!Illetve nagyon jókat nevetek a többi hozzászóláson :D Hogy még fokozzam a hangulatot,leszedtem és minden egyre jobban alakul! :) Valószínű az lehetett a probléma hogy a férjem egy hülyeségnek tartotta és miközben rakta fel folyamatosan bosszankodott hogy ez butaság,stb.
2017. máj. 30. 15:20
 12/29 anonim ***** válasza:

Viseld ha jól esik vedd le ha nem

De jelentősége nincs...

2017. máj. 30. 15:21
 13/29 anonim válasza:
Mi a f
2017. máj. 30. 15:49
 14/29 anonim ***** válasza:
Ja, a férjed a hibás. Na az is kiderült. Grat.
2017. máj. 30. 15:56
 15/29 anonim ***** válasza:
10-es. Ezek eddigis itt voltak csak mindenhol megbújtak.
2017. máj. 30. 16:15
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem bazzzz :D :D
2017. máj. 30. 16:52
 17/29 anonim ***** válasza:
melyik csuklódra lett kötve ? mert a bal csuklóra kell 7 csomóval felkötni
2017. máj. 30. 18:29
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen a bal csuklómon volt 7 csomóval.
2017. máj. 30. 20:17
 19/29 anonim ***** válasza:

Komolyan Kérdező, most gondolkozz egy kicsit. Feltették rád a vörös fonalat, amitől minden jó lesz. Észrevetted hogy nem működik, ezzel már előrébb vagy a legtöbb hiszékeny embernél. Viszont sajnos ahelyett hogy levontad volna a következtetést hogy ez egy baromság, megmagyaráztad magadnak hogy rosszul rakta fel a férjed, "mert ő nem hisz benne".

A hit a kritika nélküli elfogadását jelenti egy adott dolognak. Ha egy fonál csak akkor "segít" ha hiszel benne, az azt jelenti hogy nem is segít, csak bemagyarázod magadnak. Te pedig pont ezt teszed, mivel nem segített kifogást keresel arra miért nem, ahelyett hogy elfogadnád hogy egy piros fonál nem fog semmi különlegeset tenni érted. Az csak egy fonál. Ha valaki tenni tud érted valamit az a férjed, beszéld meg vele a problémákat, támogassátok egymást stb., ne egy nyomorult fonáltól várd a csodát. :)

2017. máj. 30. 21:15
 20/29 anonim ***** válasza:

Mai napon kaptam egy jó ismerősömtől egy piros fonalat, amivel a mai rossz napom után felkötöttem magam egy lámpaoszlopra. Sajnos a piros fonal nem működött, leszakadt velem együtt :D

Lehet, hogy azért, mert az ismerősöm nem csupa jószándékból adta nekem a fonalat? Ugye ez lehetett a baj?

Jöttek is sorozatban a jóságok, és már megkérdőjeleztem a piros fonalat is. Valóban jó helyre rögzítettem a lámpaoszlopra? Vagy csak én voltam béna?

Szerintetek mit tegyek? Próbálkozzam egy másik piros fonállal?

A férjem sem hitt a piros fonálban puffogott is rendesen, szerintem ez lehetett az oka, hogy leszakadt!

Megyek és rohanok is beadom a válópert, mert mégis csak a férjem, és nem akarja a javamat!

Szerintetek vegyek egy másik piros fonalat, vagy ez is jó lesz? Ki kössön fel??

Amióta ez történt csupa katasztrófa az életem.

Nő, 34 éves.

2017. máj. 30. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!